Isoskoulutus

Isoskoulutus

Ilmoittauduttuasi isoskoulutukseen voit liittyä myös Nummen ja Pusulan alueitten isosryhmään. Klikkaa kuvaa!

3. vuotinen isoskoulutus Nummella ja Pusulassa

Haluatko tulla isoseksi? Isoskoulutus eli ISKO tarjoaa oppimiskokemuksia liittyen uskoomme, kirkkoomme, rippikouluun, ryhmäohjaukseen, leikkien ja sketsien vetämiseen, hartauden pitämiseen ja ihmissuhdetaitoihin. Koulutuksesta saat todistuksen, josta on apua työnhaussa ja koulutuksiin pääsemisessä.

Tietenkin koulutuksen myötä sinulle tarjoutuu myös mahdollisuus tulla isoseksi rippikouluun. Keväällä suoritetaan isoshaku ja hakemuksen sekä hakijan aktiivisuuden perusteella suoritetaan isosvalinnat kesän 2018 rippikoululeireille ja päivärippikouluun.

Isosena toimimisesta leirillä maksetaan palkkio. Ensimmäisen vuoden isosella palkkio on 55 €/leiri. Isosena voit toimia missä tahansa Suomen seurakunnassa, erityisesti Lohjan seurakunnan alueella.

Ensimmäisen vuoden isosten kanssa kokoonnumme Nuokkarille kerran kuussa lauantaisin pääsääntöisesti klo 13-17. Kakkoset ja kolmoset osallistuvat ykkösten kouluttamiseen, ovat syksyllä mukana yhteisissä kokoontumisissa ja kokoontuvat yhteen yhteiseen viikonloppuun vuoden aikana. Kakkosten viikonloppu on syksyllä ja kolmosten keväällä. Lisäksi isoskoulutukseen kuluu osallistuminen erilaisiin seurakunnan tilaisuuksiin papin, kanttorin, nuorisotyönohjaajan, diakonin, suntion, emännän tai jonkun muun apuna.

Kevään 2018 koulutuspäivät ovat:

20.1. klo 13-17 Nummen Nuokkarilla

10.2. klo 13-17 Nummen Nuokkarilla

16.-18.3. Isko 3 leiri Vihdin Riuttarannassa

24.3. klo 13-17 Nummen Nuokkarilla

20.4. Rippikoulun superviikonloppu klo 15-18.30 Nummen Nuokkarilla. Isoset mukana rippikoulun tapaamisessa

18.-20.5. Isko-leiri kaikille kesän isosille

Tehdään yhdessä tulevista rippikouluista ikimuistoisia!

doc liite

Henkilötietolomake/turvatietokaavake