Isoskoulutus

Isoskoulutus

Ilmoittauduttuasi isoskoulutukseen voit liittyä myös Nummen ja Pusulan alueitten isosryhmään. Klikkaa kuvaa!

3. vuotinen isoskoulutus Nummella ja Pusulassa

Haluatko tulla isoseksi? Isoskoulutus eli ISKO tarjoaa oppimiskokemuksia liittyen uskoomme, kirkkoomme, rippikouluun, ryhmäohjaukseen, leikkien ja sketsien vetämiseen, hartauden pitämiseen ja ihmissuhdetaitoihin. Koulutuksesta saat todistuksen, josta on apua työnhaussa ja koulutuksiin pääsemisessä.

Tietenkin koulutuksen myötä sinulle tarjoutuu myös mahdollisuus tulla isoseksi rippikouluun. Keväällä suoritetaan isoshaku ja hakemuksen sekä hakijan aktiivisuuden perusteella suoritetaan isosvalinnat kesän 2017 rippikoululeireille ja päivärippikouluun.

Isosena toimimisesta leirillä maksetaan palkkio. Ensimmäisen vuoden isosella palkkio on 55 €/leiri. Isosena voit toimia missä tahansa Suomen seurakunnassa, erityisesti Lohjan seurakunnan alueella.

Ensimmäisen vuoden isosten kanssa kokoonnumme Nuokkarille kerran kuussa lauantaisin pääsääntöisesti klo 13-17. Kakkoset ja kolmoset osallistuvat ykkösten kouluttamiseen, ovat syksyllä mukana yhteisissä kokoontumisissa ja kokoontuvat yhteen yhteiseen viikonloppuun vuoden aikana. Kakkosten viikonloppu on syksyllä ja kolmosten keväällä. Lisäksi isoskoulutukseen kuluu osallistuminen erilaisiin seurakunnan tilaisuuksiin papin, kanttorin, nuorisotyönohjaajan, diakonin, suntion, emännän tai jonkun muun apuna.

Kevään 2017 koulutuspäivät ovat:

21.1. Nuokkarilla 13-17

11.2. Nuokkarilla 13-17

11.3. Nuokkarilla klo 13-17, mukana Lohjan isoset

18.-19.3. Isko 3- leiri Riuttarannassa

8.4. Nuokkarilla klo 13-17

6.-7.5. Isko- leiri Saarikossa

Tehdään yhdessä tulevista rippikouluista ikimuistoisia!

Isoset kesän 2017 leirille on valittu! Tässä he ovat!

Riku Salonmaa (konkari-isonen)

Monika Malmelin (konkari-isonen)