Isoskoulutus

Isoskoulutus

3. vuotinen isoskoulutus Nummella ja Pusulassa

Ilmoittaudu isoskoulutukseen alla olevasta linkistä avautuvalla lomakkeella!

Haluatko tulla isoseksi? Isoskoulutus eli ISKO tarjoaa oppimiskokemuksia liittyen uskoomme, kirkkoomme, rippikouluun, ryhmäohjaukseen, leikkien ja sketsien vetämiseen, hartauden pitämiseen ja ihmissuhdetaitoihin. Koulutuksesta saat todistuksen, josta on apua työnhaussa ja koulutuksiin pääsemisessä.

Tietenkin koulutuksen myötä sinulle tarjoutuu myös mahdollisuus tulla isoseksi rippikouluun. Keväällä suoritetaan isoshaku ja hakemuksen sekä hakijan aktiivisuuden perusteella suoritetaan isosvalinnat kesän 2018 rippikoululeireille ja päivärippikouluun.

Isosena toimimisesta leirillä maksetaan palkkio. Ensimmäisen vuoden isosella palkkio on 55 €/leiri. Isosena voit toimia missä tahansa Suomen seurakunnassa, erityisesti Lohjan seurakunnan alueella.

Ensimmäisen vuoden isosten kanssa kokoonnumme Nuokkarille kerran kuussa lauantaisin pääsääntöisesti klo 13-17. Kakkoset ja kolmoset osallistuvat ykkösten kouluttamiseen, ovat syksyllä mukana yhteisissä kokoontumisissa ja kokoontuvat yhteen yhteiseen viikonloppuun vuoden aikana. Kakkosten viikonloppu on syksyllä ja kolmosten keväällä. Lisäksi isoskoulutukseen kuluu osallistuminen erilaisiin seurakunnan tilaisuuksiin papin, kanttorin, nuorisotyönohjaajan, diakonin, suntion, emännän tai jonkun muun apuna.

Syksyn 2018 koulutuspäivät ovat:

22.9. klo 13-17 Nummen Nuokkarilla

ISKO 2 –leiri (2. vuoden isosille) 6.-7.10.

3.11 klo 13-17 Nummen Nuokkarilla

1.12. 13-17 Nummen Nuokkarilla

Tehdään yhdessä tulevista rippikouluista ikimuistoisia!

doc liite

Henkilötietolomake/turvatietokaavake