Perheretki Muumimaailmaan 28.6.

Perheretki Muumimaailmaan 28.6.

Lohjan seurakunta ja Nummen alueseurakunta tarjoaa perheellenne kuljetuksen Naantalin Muumimaailmaan keskiviikkona 28.6. Ilmoittautuminen 5.6. mennessä täyttämällä lomake. Mukana matkassa nuorisotyönohjaaja Emilia Hujanen ja lastenohjaaja Jaana Salonmaa. Tervetuloa koko perheelle!

Lohjan seurakunta ja Nummen alueseurakunta tarjoaa perheellenne kuljetuksen Naantalin Muumimaailmaan torstaina 28.6. Ilmoittaudu mukaan tämän sivun lomakkeella 5.6. mennessä.

Muumimaailman liput ja syömisen päivän aikana kustantaa perhe itse. Saamme lippuun ryhmäalennuksen, jos mukaan lähtee tarpeeksi ihmisiä. Tämä tieto tulee ilmoittautumisajan jälkeen. Alle 2-vuotiaat pääsevät Muumimaailmaan ilmaiseksi. Jos perheen taloudellinen tilanne on sellainen, että lippujen hinta tuntuu liian kalliilta, voitte ottaa yhteyttä diakoni Tanja Mäkelään p. 040 7799 363. Hänen kauttaan voi saada taloudellista tukea retkeä varten.

Lähdemme liikkeelle klo 8.30 Lohjan kirkkokentältä ja sitten kierrämme vielä Saukkolan ja Pusulan kautta. Lähtöajat ja –paikat ovat seuraavat:

8.30 Lohjan kirkkokenttä, Sibeliuksenkatu 2

9.00 Saukkolan ST1

9.15 Pusulan seurakuntatalo, Marttilantie 1

Ilmoita perheesi lähtöpaikka lomakkeessa. Olkaa ajoissa paikalla ja ilmoittakaa mahdollisista muutoksista heti, kun ne ovat tiedossa.

Takaisin Lohjalle lähdemme klo 16 ja kierrämme samaa reittiä takaisin.

Tilaamme Taivaan Isältä matkapäiväksi hyvän ilman, mutta jos Hän on eri mieltä, kannattaa varautua kelin mukaisin varustein. Omia eväitä voi ottaa mukaan. Huolehtikaa myös, että jokaiselle, niin lapsella kuin aikuisella on mahdolliset omat lääkkeet matkassa. Huomioithan, että lapset ovat heidän mukanaan olevan aikuisen vastuulla.

Lisää infoa Muumimaailmasta ja hyviä vinkkejä voit käydä kurkkaamassa etukäteen osoitteesta: www.muumimaailma.fi/

Mukaan retkelle lähtevät lastenohjaaja Jaana Salonmaa ja nuorisotyönohjaaja Emilia Hujanen. Jos retkestä on kysyttävää, voit olla yhteydessä Emiliaan p. 040-7799362 tai **@**. Lähetän lisätietoja sähköpostilla ennen retkeä.

Tervetuloa mukaan koko perhe!

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Perheretki Muumimaailmaan 28.6. mennessä ilmoittautuminen