Senioritreffit – yhdessä arjessa

Senioritreffit – yhdessä arjessa

Kesätauon jälkeen tapaamme jälleen torstaina 14.9. ja 28.9. klo 13-15, Lohjanportin seurakuntakoti, Hammarintie 4

Senioritreffit – yhdessä arjessa on tarkoitettu kaikille kotona asuville Muijalan, Nummenkylän, Lieviön ja Kahvimaan alueen 65 vuotta täyttäneille asukkaille.

Senioritreffit on matalan kynnyksen avoin kohtaamispaikka erilaisille ihmisille ja ajatuksille. Tarjolla kahvittelua ja juttuseuraa. Muuta toimintaa on tarkoitus suunnitella yhdessä osallistujien toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Senioritreffien järjestämisestä vastaa Lohjan seurakunnan diakoniatyö ja Muijalan asukasyhdistys ry. Toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja mielellämme otamme talkoisiin mukaan henkilöitä, jotka haluavat tuoda osaamisensa ja harrastustensa kautta iloa yhteisiin tapaamisiin omien mahdollisuuksiensa mukaan.

Tapaamiset järjestetään torstaisin klo 13-15. Syksyn aikana senioritreffit kahden viikon välein:

syyskuu 14.9. ja 28.9.

lokakuu 12.10. ja 26.10.

marraskuu 9.11. ja 23.11.

Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Kahvitarjoilu: 1 €

Lämpimästi tervetuloa jatkamaan yhteistä toimintaamme!

Krista Kallio diakoni, Lohjan seurakunta, p. 050 554 8835

Marjo-Riitta Salmela, Muijalan asukasyhdistys ry, puh.joht.