Matkalla maailman ympäri – teemana lähetys tänään

Matkalla maailman ympäri – teemana lähetys tänään

Nyt sinulla on mahdollisuus päivittää tietojasi Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestöjen työstä eri puolilla maailmaa syksyn lähetysilloissa, jotka pidetään kunkin kuukauden ensimmäisenä maanantaina seurakuntakeskuksessa.

Ma 6.11.2017 klo 18

Matkalla maailman ympäri: Suomen Lähetysyhdistys, Kylväjän lähetystyö, lähetysjohtaja Pekka Mäkipää

Kommenttipuheenvuoro, pastori Leena Lehtinen

Yleisön kysymykset

Päätössanat

Kahvitarjoilu ennen tilaisuuden alkua, klo 17.30 lukien. Tervetuloa! Järjestäjä Lohjan ev. lut. seurakunta/Lähetystyöryhmä

Lähetysyhdistys Kylväjä on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ulkolähetysjärjestönä kutsuttu osallistumaan Kolmiykseisen Jumalan lähetykseen julistuksen ja palvelun välityksellä. Liitymme työssämme Yhteinen todistus – Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetyksen peruslinjaukseen.

Kylväjä lähettää lähetystyöntekijöitä edistämään Jumalan valtakunnan etenemistä erityisesti siellä, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. Kylväjä sitoutuu kokonaisvaltaiseen lähetysnäkemykseen, johon kuuluu evankeliumin julistaminen sekä yhteisöjen elinolosuhteiden kohentamiseen ja kestävään kehitykseen tähtäävä palvelu.

-  Juurillaan kasvava- vuositeema nousee Kylväjän toiminnan suunnasta (strategia). Vuosi 2017 on sekä reformaation että itsenäisyyden juhlavuosi, jolloin on ollut hyvä pureutua uskomme ja lähetystehtävämme juuriin. Alla oleva Juurillaan kasvava -kohta  toiminnan suunnasta avaa sitä mitä Kylväjä järjestönä haluaa olla, mihin toiminnallaan pyrkii ja kutsuu krisittyjä:

Uskomme, työmme ja elämämme lepää Jeesuksessa Kristuksessa. Häneen juurtuneina elämme todeksi uskoa ja otamme vastuuta kokonaisvaltaisen lähetyskäskyn täyttämisestä siellä, missä olemme.

Olemme osa liikkeelle lähetettyä Jumalan kansaa. Motivaatiomme nousee Raamatun sanasta ja rukouksesta. Tiedostamme kristillisen uskomme juutalaiset juuret ja paikkamme osana protestanttisen lähetysherätyksen jatkumoa.

Toimimme yhteistyöhakuisesti luterilaisena tavoittamattomien tavoittajana. Huollamme ja uudistamme toimintatapoja, rakenteita ja menetelmiä, jotta voimme paremmin palvella lähimmäisiämme. Hoidamme vastuullisesti henkilö- ja talousresursseja.