Matkalla maailman ympäri – teemana lähetys tänään

Matkalla maailman ympäri – teemana lähetys tänään

Nyt sinulla on mahdollisuus päivittää tietojasi Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestöjen työstä eri puolilla maailmaa syksyn lähetysilloissa, jotka pidetään kunkin kuukauden ensimmäisenä maanantaina seurakuntakeskuksessa:

Ma 5.3.2018 klo 18.00 Raamattu rakkaaksi - evankeliumi kaikille. Vieraana SEKL:n apulaislähetysjohtaja pastori Teijo Peltola. Kommenttipuheenvuoro pastori Leena Lehtinen. Päätössanat vs. lähetyssihteeri Marika Viljamaa. Kahvitarjoilu lähetyksen hyväksi ennen tilaisuuden alkua klo 17.30.

Ma 9.4.2018 klo 18.00 Muut uskonnot Suomessa. Vieraana Kirkon tutkimuskeskuksen tutkimuskoordinaattori Jussi Sohlberg. Lohjan seurakunnan lähetysstrategia. Kysymys-vastausklinikka. Mukana vs. lähetyspastori Raili Rantanen ja vs. lähetyssihteeri Marika Viljamaa. Kahvitarjoilu lähetyksen hyväksi ennen tilaisuuden alkua klo 17.30.