Sunnuntaina 24.9. on mahdollisuus kuunnella lohjalaista jumalanpalvelusta ympäri Suomen

Lohjan seurakunta, tiedote 21.9.2017

Sunnuntain 24.9.2017 klo 10 jumalanpalvelus Lohjan Pyhän Laurin kirkosta radioidaan YLE Radio 1 kautta.

Radiointi on lohjalaisille tuttua paikallisesti Radio Dein välityksellä. Tällä kertaa niin paikallisilla kuin myös kauempaa asuvilla on mahdollisuus sukeltaa Pyhän Laurin kirkon äänimaailmaan.

- Radio antaa kuulijalle mahdollisuuden luoda kuulemansa kautta omia mielikuvia, mennä omaan kirkkoon, kertoo YLEn äänitarkkailijan kanssa yhteistyötä tekevä seurakuntapastori Erica Stick.

Kirkon ovet ovat sunnuntaina auki ja jumalanpalvelus on kaikille avoin. Erityisesti tulevana sunnuntaina juhlitaan tänä vuonna 90-vuotta täyttäviä. Jumalanpalveluksen toimittavat kirkkoherra Juhani Korte, Horst Gripentrog, Timo Saario, Ulla Eho-Saario, Lohjan kirkkokuoro ja Laurin miehet. Mukana on myös vastuunkantajia seurakuntalaisten ja diakonien joukosta.

Messun voi kuunnella myös jälkikäteen YLE Areenan kautta. YLEn radioinnista johtuen Radio Dein välityksellä toimiva jumalanpalvelusten radiointi on tauolla 24.9 ja palaa seuraavana pyhänä paikoilleen