Asunnottomien yön 5 v synttärit!

Asunnottomien yön 5 v synttärit!

Tervetuloa kakkukahville! Toivottavat Asunnottomien yön suunnitteluryhmä ja kymmenet  vapaaehtoiset.

Lohjan seurakunta, tiedote 6.10.2017

Asunnottomien yö tapahtuma aloitti Lohjalla viisi vuotta sitten. Tänä vuonna tapahtumaa vietetään jo kuudennen kerran 17. lokakuuta YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä. Asunnottomien yö -kansalaisliike on valtakunnallinen ja se tukee jokaisen perusoikeutta vakinaiseen asuntoon, omaan kotiin. Lue lisää Valtakunnallinen asunnottomien yö 17.10.

Asunnottomien yön synttärit Lohjalla 17.10. 2017 klo 17:00 – 21:00

Paikka: Lohjan kirkkokenttä, seurakuntakeskus ja Pyhän Laurin kirkko, Sibeliuksenkatu 2/Kirkkok. 1

Seurakuntakeskuksessa kakkukahvit klo 17 lähtien sekä elävää musiikkia. Noutonurkka, josta voi löytää vaatteita, vuodevaatteita ja leivonnaisia. Lapsille askartelua ja leego-kaupunki. Seurakuntasalissa klo 17.30 paneelikeskustelun aiheena on yhdenvertaisuus ja moniarvoisuus, keskustelussa mukana Jani Meling, Henry Manni ja Paula Nordström

Kirkkopuistossa tarjolla hernekeittoa ja grillimakkaraa sekä nokipannukahvia. Koko illan musiikkia Konttikirkossa jokaiseen makuun. Asunnottomien yön tulet syttyvät klo 19. Juhlapuhe kaupunginjohtaja Mika Sivula.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

Järjestäjät: Lohjan ev.lut. seurakunta, lohjalaiset järjestöt ja Lohjan kaupunki