Aktuellt i Lojo församling

JUNI

Sö 11.6. kl 14.30 Högmässa, Vivamo Heliga Birgittas kapell. Kyrktaxi. Observera tiden.

Ti 20.6 Församlingen ordnar en sommarutfärd till skärgården, Pargas, Nagu och Korpo 20.6.2017

Bussen startar från Virkby ST1 kl. 7.30 och kör via Kässä parkering, Maksjoki till Lojo kyrkplan, vi fortsätter 8.00 färden till Pargas via motorvägen. Vi besöker utsiktplatsen vid Pargas kalkbrott, Nagu medeltida gråstenskyrka och byn, äter lunch i Hotel strandbo. Sedan fortsätter vi till Korpo kyrkbyn och vidare till Korpoströms skärgårdscentrum var vi får bekanta oss med utställning av Nagukonstnären Viktor Westerholms tavlor som en del av Finland 100 års programmet. Han är en av Finlands främsta landskapsmålare. Vi njuter eftermiddagskaffet på centrumet. Sedan bär det tillbaka till fastlandet och Lojo. Vi är c. 19.00 i Lojo och 19.30 i Virkby. Priset för utfärden är 40€/pers. innehåller guidningen, inträdet, bussen, lunchen och kaffet. Avgiften betalas i bussen, jämna pengar vore trevligt.

Anmälningar till Mari Nurmi via sms 0443284273 eller **@** senast 5.6.2017, meddela namn, telefonnummer, busshållsplats samt matallergier.

JULI

Sö 9.7. kl 14 Konfirmation i Lojo kyrka.

AUGUSTI

Må 7.8. kl 18 Ettornas välsignelse i Virkby kyrka. Kvällsbit, kyrktaxi.

Info om kyrktaxi och om taxin till svenska kretsen. Ring 0400 303963 Juslen ifall man behöver taxi, dagen innan och priset samma 5 euro. Sprid gärna infon så ingen blir utan taxi.

Taxin kostar 5,00€ tur och retur

Tillbaka till första sidan av verksamheten

Församlingens program

Här hittar du aktuella programbladet Lue lisää