Laurin Laulajat

Laurin Laulajat

Laurin Laulajat vuonna 2010. Kuva: Heikki Savolainen ABC-studiot

Harjoitukset tiistaisin Lohjan Pyhän Laurin kirkossa klo 18.30-20.00. Kevätkausi aloitetaan 10.1.2017. TERVETULOA MUKAAN!

Laurin Laulajat on Lohjan seurakunnan ja koko Lohjan suurin kuoro. Siinä laulaa yli 70 laulajaa. Kuoro on perustettu 1998 ja on tarkoitettu kaikille sävelkorvan omaaville ja laulamisesta kiinnostuneille.

Ohjelmassa on laulun opiskelua, hengitysjharjoituksia ja äänijumppaa, joka sopii kaikille. Ohjelmisto on monen tyylstä hengellistä musiikkia laidasta laitaan ja mukana on myös jonkin verran viihteellisempää ohjelmistoa.

Kuoroa johtaa kanttori Timo Saario ja häneltä voi tiedustella kuoron toiminnasta tarkemmin. Kuoroon pääsee mukaan tulemalla rohkeasti paikan päälle harjoituksiin.

ETSINTÄKUULUTUS ! !

Laurin Laulajat kaipaavat kuorossa laulamisen lopettaneiden laulajien esiintymisasuja takaisin. Puvuista on kova pula. Puvun voi palauttaa johonkin seurakunnan toimipisteeseen palauttajan nimellä varustettuna.