Ansaittua armoako?

Ansaittua armoako?

"Joka päivä on armo uus, miksi huolta siis kantaa" lauletaan virren 547 ensimmäisen säkeistön alussa.

Joten istahda alas. Ota vaikka kuppi kahvia tai teetä ja nauti Herramme, Jumalamme uudesta armon päivästä. Jumala joka on ikuinen ja kaikkivaltias ei säästele armoaan lapsiltaan. Hän tarjoaa sitä täysin ilman mitään meidän ansioita ja kaikille halukkaille. Armo eli jo rippikoulussakin opittu Ansioton Rakkaus Minun Osakseni. Armo, siinä on yksi meidän uskomme ytimistä. Ei meidän omilla teoillamme vaan ainoastaan Jeesuksen teolla on merkitystä ja siihen saamme turvautua koko elämämme ajan. Sinne, Jeesuksen ristin juurelle saamme aina palata, olimmepa olleet ja kulkeneet missä tahansa. Jeesuksen ristin juurella on sinulle ja minulle aina tilaa. Siellä saamme olla juuri sellaisia kuin olemme. Sieltä saamme lähteä liikkeelle täynnä armoa, armahdettuina. Armo, sitä on tarjolla joka päivä. Ei ainoastaan virka-aikoina tai viikonloppuisin, vaan 24/7 vuoden jokaisena päivänä, tänäänkin.

Voit vielä hiljentyä yhteen tulevan sunnuntain rukoukseen:

"Jumala, taivaallinen Isämme.

Sinun armosi on rajaton,

sinun uskollisuutesi ikuinen.

Opeta meitä turvautumaan apuusi

elämämme eri tilanteissa.

Auta meitä ymmärtämään oikein tahtosi,

ettemme luopuisi lupauksistasi

ja kadottaisi armoasi.