Collegium Musicum -orkesteri

Collegium Musicum -orkesteri

Esiintyminen Suomen suurlähetystön itsenäisyyspäivän vastaanotolla Wienissä 2010

Sibelius-konsertti Budapestin saksalaisessa koulussa

Kamariorkesteri Collegium Musicum on toiminut säännöllisesti vuodesta 1998 lähtien. Orkesteri toimii yhteistyössä Lohjan seurakunnan kanssa ja tämän tukemana.

Collegium Musicumin ohjelmistoon kuuluu monenlaista; barokkimusiikista kevyeen musiikkiin. Orkesteri esiintyy säännöllisesti Lohjan seurakunnan tilaisuuksissa. Lisäksi se pitää omia konsertteja sekä esiintyy yritysten, yhdistysten ja yksityishenkilöiden tilaisuuksissa.

Orkesterin taiteellinen johtaja on Michael Ertz ja yhteistyöstä seurakunnan kanssa vastaa kanttori Harri Kerko. Heiltä voi tiedustella myös orkesterin toimintaan osallistumisesta.

Orkesteria voi tiedustella esiintymään esimerkiksi syntymäpäiville. Tiedustelut: kanttori Harri Kerko

Lisätietoa Collegium Musicum -orkesterista mm. Facebook-sivuilta.