Keskiviikkokahvila

Ojamon Keskiviikkokahvila (Keka)

Keskiviikkokahvila on paikka, jonne voi tulla sellaisena kuin on ja tuntea olevansa tasavertainen muiden kanssa (kuva Leena Anttila).

Liity keskiviikkokahvilaan myös facebookissa.

Keskiviikko kahvila  auki keskiviikkoisin klo 16.30 alkaen.

HUOM! on suljettu 1.2. ; 8.2. sekä

22.2. (talviloma)

TERVETULOA!

Matalan kynnyksen olohuonetoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille

Keskiviikkokahvila on paikka, jonne voi tulla sellaisena kuin on, ja tuntea olevansa tasavertainen muiden kanssa.

Yhdessä aikuisten kanssa huolehditaan siitä, että kahvilassa on turvallinen ja avoin ilmapiiri, vapaavalintaista ohjelmaa, välipala, ja teema toimintaa tarpeen mukaan, kuten erilaisia juhlia ja teemapäiviä.

Keskiviikkokahvilassa on alusta asti korostettu kasvatuksellisia perusperiaatteita, hyviä tapoja, toisen huomioonottamista ja yhteisvastuuta. Näitä harjoitellaan yhdessä.

Yhdessä sovitut pelisäännöt auttavat käytännön sujumista. Keskiviikkokahvilassa aikuinen on läsnä lasta varten.

Kahvilan toiminta perustuu luottamukseen, suhteiden syntymiseen ja lujittumiseen lohjalaisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Kahden ihmisen väliset keskustelut aikuisten ja lapsen välillä ovat aina luottamuksellisia.

Vapaaehtoiset ovat Keka:n voimavara

Ojamon seurakuntakoti sijaitsee sopivasti palvelujen keskellä, ostarin sydämessä, lasten turvallisen liikkumisen kannalta lähellä kotia osoitteessa Kartanokuja 1, Ojamo. Tule tutustumaan kahvilaan tai ota rohkeasti yhteyttä! Lue lisää

Arki muuttui juhlaksi kahvilan merkkipäivänä

Kahvilan 15-vuotissyntymäpäivä 9.3.2011 kokosi seurakuntakodin olohuonaan täyteen tuttuja kekalaisia ja monia juhlavieraita. Lue lisää