Kerhonohjaajaksi?
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Rippikoulun käynyt nuori - haluatko kerhonohjaajaksi?

Marita Laaksonen (kuva Pekka Kaskinen)

Jos suunnittelet tulevaisuudessa tekeväsi töitä ihmisten parissa tai sellaista työtä, joka vaatii esiintymistä ja järjestyksen pitämistä ja ohjausta, kerhonohjaajan työkokemuksesta on hyötyä.  Koulutuksesta ja kerhon pitämisestä saamallasi todistuksella voi olla ratkaiseva vaikutus opiskelupaikkaa hakiessa. Todistuksella voit saada useitakin lisäpisteitä alasta riippuen. Ryhmän kanssa toimiessasi opit myös monia, myöhemmin elämässä hyödyllisiä asioita.

Koululaisten kerhot alkavat syksyisin viikolla 39. Kerhonohjaaja voi hyödyntää kerhossa omaa osaamistaan ja harrastustaan, sillä kerhoihin mahtuu monenlaista toimintaa aina kokkaamisesta pelaamiseen.  Kerhojen tarkoituksena on palvella lapsiperheitä tarjoamalla lapsille maksutonta toimintaa ja yhdessä olemisen riemua.

Tarjolla on vuosittain kokkikerhon-, sählykerhon tai toimintakerhonohjaajan työtä. Kokkikerho kestää 1,5 –tuntia kerran viikossa Lindkullassa. Toimintakerho kestää tunnin viikossa. Sählykerho kestää tunnin kerran viikossa.

Voit toivoa asunpaikkasi mukaan kerhopaikkaa (esim. Routio, Ojamo, Nummentausta, Virkkala, Muijala).  Kerhossa on aina vähintään kaksi ohjaajaa – kysele, jos kaverisi lähtisi kanssasi pitämään kerhoa. Seurakunta maksaa palkkion. Kerhonohjaajavuoden jälkeen saat työtodistuksen.
                                        
Jos olet kiinnostunut kerhonohjaajan työstä – ilmoita itsestäsi! Otan mielelläni yhteyttä Sinuun.


Marita Laaksonen, puh. 050 572 1579, **@**

Täytä kerhonohjaaksi ilmoittautumislomake.

 

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja