Kerhonohjaajaksi?

Rippikoulun käynyt nuori - haluatko kerhonohjaajaksi?

Marita Laaksonen (kuva Pekka Kaskinen)

Jos suunnittelet tulevaisuudessa tekeväsi töitä ihmisten parissa tai sellaista työtä, joka vaatii esiintymistä ja järjestyksen pitämistä ja ohjausta, kerhonohjaajan työkokemuksesta on hyötyä.  Koulutuksesta ja kerhon pitämisestä saamallasi todistuksella voi olla ratkaiseva vaikutus opiskelupaikkaa hakiessa. Todistuksella voit saada useitakin lisäpisteitä alasta riippuen. Ryhmän kanssa toimiessasi opit myös monia, myöhemmin elämässä hyödyllisiä asioita.

Viikolla 39 käynnistyy koululaisten kerhotoiminta joka vuosi. Kerhojen määrä riippuu paljolti myös siitä, kuinka paljon löydämme vapaaehtoisia kerhonohjaajia. Kerhonohjaaja voi hyödyntää kerhossa omaa osaamistaan ja harrastustaan, sillä kerhoihin mahtuu monenlaista toimintaa aina kokkaamisesta pelaamiseen.  Kerhojen tarkoituksena on palvella lapsiperheitä tarjoamalla lapsille erilaista tekemistä ja yhdessä olemisen riemua.

Tarjolla on vuosittain kokkikerhon-, sählykerhon tai toimintakerhonohjaajan työtä. Kokkikerho kestää 1,5 –tuntia kerran viikossa Lindkullassa. Toimintakerho kestää tunnin viikossa. Sählykerho (Mäntynummen seurakuntatalo) kestää tunnin kerran viikossa.

Voit toivoa asunpaikkasi mukaan kerhopaikkaa (esim. Routio, Ojamo, Nummentausta, Virkkala, Muijala).  Kerhossa on aina vähintään kaksi ohjaajaa – kysele, jos kaverisi lähtisi kanssasi pitämään kerhoa. Seurakunta maksaa palkkion 5€/kerhokerta. Kerhonohjaaja vuoden jälkeen saat työtodistuksen.

Jos olet kiinnostunut kerhonohjaajan työstä – ilmoita itsestäsi! Otan yhteyttä Sinuun.

Marita Laaksonen, puh. 050 572 1579, **@**

Täytä kerhonohjaaksi ilmoittautumislomake.