Pyhäkoulut

Pyhäkoulut

maalaus: Maija Metsola

Pyhäkoulu on lasten oma sunnuntaihetki, jossa kirkkovuoden juhlat ja Raamatun kertomukset tulevat tutuiksi.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki neljä vuotta täyttäneet lapset. Yksi kokoontumiskerta kestää noin tunnin.
Pyhäkouluun voi tulla mukaan aina silloin kun itselle sopii.

Pyhäkoulut kokoontuvat

Virkkalassa joka toinen sunnuntai klo 11 (parittomat viikot).                                                                                                                                                        Routiolla arkipyhäkoulu tiistaisin klo 17.45.

sekä

Vivamossa sunnuntaisin klo 11. Huom! Ei pyhäkoulua 30.4.

Lohjan Rauhanyhdistyksen pyhäkoulu Metsolan srk-kodissa ja Lohjanportin srk-kodissa 15.1., 26.2., 19.3., 9.4. ja 7.5. klo 11.30.

Tule pyhäkoulunopettajaksi!

Timo Laakso on toiminut pyhäkoulun opettajana jo vuodesta 1989.

- Pyhäkoulu on kultajyvien jakamista lapsille. Saamme antaa lapsille tietoa asioista, jotka voivat kantaa heitä elämänsä matkalla. Monet aikuiset ovat kertoneet kokemuksiaan lapsuuden pyhäkouluistaan ja niiden tärkeästä merkityksestä hengellisen elämän kannalta. Sekin on ollut todistuksena siitä, miten tärkeä vaihe pyhäkoulu voi olla ihmisen elämässä, toteaa Timo.

Jos sinua kiinnostaa pyhäkoulunopettajan työ, ota yhteyttä!
Pia Silfverberg, p. 044 328 4451, pia.silfverberg(at)evl.fi