Isoset

Isosen tueksi

Kerhonohjaajaksi?

Kuva: Tomi Väisänen

Kiinnostuitko riparilla isostoiminnasta? Haluasitko kokemusta pienryhmän ohjaamisesta? Sinä voit olla ensikesän ripari-isonen!

Isonen on vastuunkantaja, yhteishengenluoja ja tiedottaja leirin opettajien ja leiriläisten välillä. Isonen on kuuntelija ja toteuttaja. Isonen on vastaanottaja ja kantaja.

ISKO

Isoskoulutus (ISKO) antaa valmiuden toimia isosena Lohjan seurakunnan rippikouluissa. Koulutuksesta saa hyviä tietoja ja taitoja elämää varten, vaikka vielä miettisitkin isoseksi ryhtymistä tai et isoseksi ripareille aikoisikaan. ISKO on maksuton kolmivuotinen koulutus, johon voit ilmoittautua paikanpäällä tai Jatkoaika-tapahtuman jälkeen näillä nettisivuilla.

Olemme erilaisia ja jokaisella meistä on omat lahjamme - siksi myös sinua tarvitaan!

Koulutuksen sisältö:

• ryhmän hallinnan ja ohjaamisen taidot
  • ilmaisutaito
  • vapaa-ajan ohjaaminen
  • sosiaaliset vuorovaikutustaidot
  • kristinopin perustiedot
  • raamattuopetusta

ISKOn kokoontumiset isoskoulutettaville syksyllä 2017

Isostoiminta alkaa syksyllä kaikille kuluvan kesän ripariliaisille ja kaikille muille nuorille tarkoitetussa JATKOAIKA-tapahtumassa seurakuntakeskuksessa lauantaina 9.9.

Kysy riparilla ohjaajilta ja seuraa päivityksiä näiltä sivuilta.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa saat nuorisotyönohjaajilta

SomeISKO 4.3.2017

Miten sosiaalistamediaa voidaan hyödyntää rippikoulussa? Käymme läpi eri somekanavia ja miten ne saataisiin hyötykäyttöön, niin opetuksessa, hartauksissa, leikeissä kuin iltaohjelmissa. Tarkoituksena olisi tuottaa materiaalia tulevan kesän rippikouluihin. Koulutus on rovastikunnallinen. Lue lisää