Isoset

Isosen tueksi

Kerhonohjaajaksi?

Kuva: Tomi Väisänen

Kiinnostuitko riparilla isostoiminnasta? Haluasitko kokemusta pienryhmän ohjaamisesta? Sinä voit olla ensikesän ripari-isonen!

Isonen on vastuunkantaja, yhteishengenluoja ja tiedottaja leirin opettajien ja leiriläisten välillä. Isonen on kuuntelija ja toteuttaja. Isonen on vastaanottaja ja kantaja.

ISKO

Isoskoulutus (ISKO) antaa valmiuden toimia isosena Lohjan seurakunnan rippikouluissa. Koulutuksesta saa hyviä tietoja ja taitoja elämää varten, vaikka vielä miettisitkin isoseksi ryhtymistä tai et isoseksi ripareille aikoisikaan. ISKO on maksuton kolmivuotinen koulutus, johon voit ilmoittautua paikanpäällä tai Jatkoaika-tapahtuman jälkeen näillä nettisivuilla.

Olemme erilaisia ja jokaisella meistä on omat lahjamme - siksi myös sinua tarvitaan!

Koulutuksen sisältö:

• ryhmän hallinnan ja ohjaamisen taidot
  • ilmaisutaito
  • vapaa-ajan ohjaaminen
  • sosiaaliset vuorovaikutustaidot
  • kristinopin perustiedot
  • raamattuopetusta

ISKOn kokoontumiset isoskoulutettaville syksyllä 2017

Isostoiminta alkaa syksyllä kaikille kuluvan kesän riparilaisille ja kaikille muille nuorille tarkoitetussa JATKOAIKA-tapahtumassa seurakuntakeskuksessa lauantaina 9.9. klo 17

Syksyn muut kokoontumiset Mäntynummen seurakuntakeskuksella klo 12-17

16.9.    7.10.    28.10.   ja    2.12.

ISKO 2 -leiri 6.-8.10.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa saat nuorisotyönohjaajilta

ISKO-vastuutehtävän ohjeistus