Isoset

Isosen tueksi

Kerhonohjaajaksi?

Kuva: Tomi Väisänen

Kiinnostuitko riparilla isostoiminnasta? Haluasitko kokemusta pienryhmän ohjaamisesta? Sinä voit olla ensikesän ripari-isonen!

Isonen on vastuunkantaja, yhteishengenluoja ja tiedottaja leirin opettajien ja leiriläisten välillä. Isonen on kuuntelija ja toteuttaja. Isonen on vastaanottaja ja kantaja.

ISKO

Isoskoulutus (ISKO) antaa valmiuden toimia isosena Lohjan seurakunnan rippikouluissa. Koulutuksesta saa hyviä tietoja ja taitoja elämää varten, vaikka vielä miettisitkin isoseksi ryhtymistä tai et isoseksi ripareille aikoisikaan. ISKO on maksuton kolmivuotinen koulutus, johon voit ilmoittautua paikanpäällä tai Jatkoaika-tapahtuman jälkeen näillä nettisivuilla.

Olemme erilaisia ja jokaisella meistä on omat lahjamme - siksi myös sinua tarvitaan!

Koulutuksen sisältö:

• ryhmän hallinnan ja ohjaamisen taidot
  • ilmaisutaito
  • sosiaaliset vuorovaikutustaidot
  • kristinopin perustiedot
  • raamattuopetusta

Kesän 2017 rippikoulujen isosjaot lähestyvät. Isoseksi ilmoittautumisesta informoidaan näillä sivuilla ja somen kautta. Ole siis valppaana!

ISKOn kokoontumiset isoskoulutettaville keväällä 2017

Lauantaisin klo 12-17 Mäntynummen seurakuntatalolla 21.1. , 11.2. sekä poikkeuksellisesti Nummella la 11.3. Nämä on tarkoitettu kaikille isoskoulutettaville.

ISKO II-koulutuspäivä lauantaina 1.4. klo 12:00-17:00 Mäntynummella.

ISKO III -leiri 18.-19.3. (paikka ilmoitetaan möhemmin)

ISKO-leiri kaikille kesän isosille 6.-7.5. Saarikossa

Isosten siunaaminen isosen tehtävään Pyhän Laurin kirkossa su 14.5. klo 10:00.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa saat nuorisotyönohjaajilta

ISKO-leiri 6.-7.5. 2017

Leiri kaikille kesän 2017 isosille! Ilmoittaudu mukaan 26.4. mennessä! Lue lisää