Isoset

Isosen tueksi

Kerhonohjaajaksi?

Kuva: Tomi Väisänen

Kiinnostuitko riparilla isostoiminnasta? Haluasitko kokemusta pienryhmän ohjaamisesta? Sinä voit olla ensikesän ripari-isonen!

Isonen on vastuunkantaja, yhteishengenluoja ja tiedottaja leirin opettajien ja leiriläisten välillä. Isonen on kuuntelija ja toteuttaja. Isonen on vastaanottaja ja kantaja.

ISKO

Isoskoulutus (ISKO) antaa valmiuden toimia isosena Lohjan seurakunnan rippikouluissa. Koulutuksesta saa hyviä tietoja ja taitoja elämää varten, vaikka vielä miettisitkin isoseksi ryhtymistä tai et isoseksi ripareille aikoisikaan. ISKO on maksuton kolmivuotinen koulutus, johon voit ilmoittautua paikanpäällä tai Jatkoaika-tapahtuman jälkeen näillä nettisivuilla.

Olemme erilaisia ja jokaisella meistä on omat lahjamme - siksi myös sinua tarvitaan!

Koulutuksen sisältö:

• ryhmän hallinnan ja ohjaamisen taidot
  • ilmaisutaito
  • vapaa-ajan ohjaaminen
  • sosiaaliset vuorovaikutustaidot
  • kristinopin perustiedot
  • raamattuopetusta

ISKOn kokoontumiset isoskoulutettaville keväällä 2018

Mäntynummen seurakuntakeskuksella klo 12-17

13.1.   10.2.   24.3.   21.4.

ISKO-leiri Saarikossa 18.-20.5.

Isosten siunaaminen 27.5. klo 10 Pyhän Laurin kirkossa

ISKO 3 -leiri 16.-18.3. Riuttarannassa kolmannen vuoden isosille ja niille kokeneemmille isosille, jotka eivät ole leiriä käyneet, ilmoittaudu tästä 1.3. mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa saat nuorisotyönohjaajilta

Isostilanne 2018 ripareilla

Riparien isosvalinnat on tehty ja tälle sivulle päivitetään tilannetta mahdollisista peruutuspaikoista. Isosille on ilmoitettu omista ripariryhmistään sähköpostilla. Lue lisää