Diakonia

Diakonia

Diakoniatyö

Nummen alueen diakoniatyöntekijä Tanja Mäkelän kanssa voit sopia koti- ja laitoskäynneistä sekä tapaamista p. 040-7799363, **@**,
Nummen seurakuntatoimisto; Rauhanpolku 8

Diakoniatyöntekijä tavattavissa Nummen seurakuntatoimistolla (Rauhanpolku 8) syys-toukokuussa torstaisin 9-11. Kesä-Elokuussa sopimuksen mukaan.

Hyvän päivän treffit

Saukkolan seurakuntakodilla (Hyvelänraitti 4)maanantaisin. Valmistetaan ja syödään yhdessä soppaa ja sämpylöitä (vapaaehtoinen ruokamaksu), vietetään hartaushetki. Mahdollisuus käyttää pesu- ja ompelukonetta. (Kesätauolla)

Eu-elintarvikkeita

ma klo 13-15 Saukkolan seurakuntakodilla (Hyvelänraitti 4). (Kesätauolla)

Käsityöpiiri

Saukkolan seurakuntakodilla tiistaisin. Tehdään yhdessä käsitöitä omaksi ja toisten iloksi. Kahvitellaan ja keskustellaan ajankohtaisista ja mieltä askarruttavista aiheista.

Elonpiiri

Nummen seurakuntatoimistolla (Rauhanpolku 8). Keskustelua elämän iloista ja suruista kahvikupin äärellä keskiviikkoisin klo 13-14.30.

Mitä Raamattu puhuu minulle tänään

Keskustelua ja rukousta keskiviikkoisin klo 16 Nummen seurakuntatoimistolla Irja Salosen johdolla.(Kesätauolla)

Hartaus Niilonpirtissä

Niilonpirtin päivätoimintasalissa

Perjantaikahvila Aunentuvassa (Apuomena)

Perjantaikahvila. Ohjaajina Riitta Lausteela ja Hilkka Lamberg, joskus Tanja Mäkelä. Lisätietoja Eila Sundell 045-8716690 tai Tanja Mäkelä 040-7799363.