Musiikkityön ajankohtaista

Musiikkityön ajankohtaista

Lapsikuoro Lapsikuoro Laurinsäde  kutsuu 7-13-vuotiaita tyttöjä ja poikia iloiseen joukkoonsa!

Lasse Heikkilän

Senaatintorilla Helsingissä la 26.8. klo 19 Suomi 100-juhlan merkeissä.

Suurkuoron harjoitus Lohjan seurakuntakeskuksessa, Sibeliuksenkatu 2, Su 13.8. klo 15-18.

Tervetuloa laulamaan sinivalkoiseen kuoroon!

Lisätietoja www.suomalainenmessu.fi

Kuorojen syyskausi 2017:

Lapsikuoro : torstaisin klo 17 Pikku Laurissa 7.9 alkaen

Laurin Laulajat : tiistaisin klo 18.30 Lohjan kirkossa 5.9.alkaen.

Laurin Miehet : periodeittain tiistaisin klo 17.30 Lohjan kirkossa  5.9. alkaen.

Lohjan Kirkkokuoro : keskiviikkoisin, klo 17.30 Pikku Laurissa 6.9. alkaen.

gospel-kuoro, Gospelsolina: periodiluonteisesti (katso tarkemmat ajat "kuorot ja orkesteri" sivulta) 14.9 alkaen

Myös uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan kauden alkaessa. Kirkkokuoro etsii erityisesti vahvistusta tenoreihin. Tarkemmat tiedot eri kuoroista " Kuorot ja orkesteri" sivuilta.

Lue lisää kantaseurakunnan kuorot ja orkesteri

Etsintäkuulutus :

Laurin Laulajat kaipaavat kuorossa laulamisen lopettaneiden laulajien esiintymisasuja takaisin. Puvuista on kova pula. Puvun voi palauttaa johonkin seurakunnan toimipisteeseen palauttajan nimellä varustettuna.