Uusi verkkolehti Diakonia+ on avattu

Uusi verkkolehti Diakonia+ on avattu

Kirkon diakonialle uusi tunnus

Kirkon diakonian uusi tunnus on vihreä risti, joka koostuu eri suunnista tulevista käsistä. Kädet kuvaavat tekemistä ja yhteen tulemista, seurakunnissa tehtävää työtä ja kohtaamisia.

Tunnuksen on tehnyt graafikko Seija Nikkilä.

Tiedote, julkaistu: 12.3.2018, Kirkon viestintä

Kirkon diakonian uusi verkkolehti Diakonia+ on avattu.

Diakonia+ välittää ajankohtaisia kuulumisia ja puheenvuoroja Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakonisesta toiminnasta. Verkkolehden tavoitteena on jakaa tietoa, herättää ja ärsyttää keskustelemaan ja innostaa toimimaan. Tavoitteena on myös vaikuttaa kirkolliseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päätöksentekoon diakonian näkökulmasta.

Diakonia+ on kirkkohallituksen Diakonian ja sielunhoidon yksikön ylläpitämä verkkolehti. Sen juttujen suunnittelemiseen ja toteuttamiseen osallistuvat työntekijöiden lisäksi muita diakoniatoimijoita.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä painettu Diakonia-lehti jatkaa edelleen ilmestymistä.

Sekä uuden verkkolehden että Diakonia-lehden päätoimittaja on Diakonian ja sielunhoidon johtaja Kalle Kuusimäki ja toimituspäällikkönä toimii Raili Suviranta.