Dagklubben
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Dagklubben

dagklubbens barn uppträdde på gudstjänsten i Virkby kyrka

Välkommen till barnens webbkyrka! De här sidorna är tänkta för barn under skolåldern. Därför finns det ingen text utan bara ljud på sidorna. Klicka dig in!

Barn lär sig genom att leka fast de inte leker för att lära sig. I lekens och fantasins värld kan barnet uppleva och återuppleva händelser och företeelser i sitt liv.

Barnledaren planerar dagklubbens verksamhet så att barnets utveckling tas i beaktande sin helhet. Verksamheten består av lek, rörelse, pyssel, sång och musik i olika former. Att sköta om barnens andlighet i vardagen är viktigt. Stillhet, bön och sång är ritualer som ger trygghet och kontinuitet i verksamheten. Barnen bör få ta del i den stora skatt som bibelberättelserna och kyrkoårets helger utgör.

Barnledare Ulrika Suominen, mobil 050 351 5894

Barnledare Beatrice Österman, mobil 050 370 6015

 

Dagklubb för 3-5 åringar i Virkby kyrka, Virkbyvägen 1.

  • Dagklubben samlas 2 gånger i veckan på tisdagar och torsdagar mellan kl. 9.00 - 12.00.
  • Dagklubben har en månadsavgift på 14 euro.


Anmälning

 

Anmälning till dagklubben sker i maj. Vi tar dock emot anmälningar under sommaren och året runt. Om det finns plats i gruppen så får man klubbplats.

Du kan anmäla dig med bifogad elektronisk blankett eller fylla i anmälningsblanketten i dagklubben i Virkby kyrka. Du kan också printa ut pappersversionen av anmälningsblanketten nedan för.

Suomenkielinen päiväkerho


pdf liite

Anmälningsblankett till dagklubben
Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja