Uusi väline seurakunnan käyttöön

Uusi väline seurakunnan käyttöön

Lohjan seurakunta, tiedote 21.3.2018

Seurakuntalaisten toiveen ja aloitteen pohjalta on Lohjan seurakunta lähtenyt hyödyntämään kirkon luomaa verkkopalvelua vapaaehtoistyo.fi sekä Kotimaanavun sivustoa, joilla pyritään välittämään seurakuntalaisille tietoa toimintamahdollisuuksista eri yhteyksissä.

Haluamme jakaa kaikille sitä iloa, jonka yhdessä tekeminen hyvän asian ympärillä ja vuorovaikutus toisten ihmisten kanssa tuottaa. Kannustamme rohkeasti tulemaan mukaan. Etsi itsellesi sopiva toimintatapa sivustolla tarjolla olevista tehtävistä. Jos sinulla on omia ideoita toimintamuodoista, kerro niistä vapaaehtoiseksi rekisteröitymislomakkeella.

Sivusto avataan keskiviikkona 21.maaliskuuta ja se löytyy osoitteesta vapaaehtoistyo.fi/lohja/