Perheretki Muumimaailmaan 21.6.

Perheretki Muumimaailmaan 21.6.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT, MUTTA VAPAITA PAIKKOJA ON JÄLJELLÄ!

OTA YHTEYS JUHA-PEKKA HEINOON PUH. 040 7799 362, JOLLOIN LOMAKE VOIDAAN AVATA UUDELLEEN.

Klikkaa alla olevaa lomaketta päästäksesi ilmoittautumaan

Lohjan seurakunta tarjoaa perheellenne kuljetuksen Naantalin Muumimaailmaan torstaina 21.6.

Mukana matkassa nuorisotyönohjaaja Juha-Pekka Heino, lastenohjaaja Jaana Salonmaa ja lastenohjaaja Raija Levänen.

Tervetuloa koko perheelle!

Ilmoittaudu 22.5. mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake osoitteessa https://www.mvs.fi/srk/lohja/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=8649c1673d6ab5cdd37d65f9b24423b272&lang=fi

Muumimaailman liput ja syömisen päivän aikana kustantaa perhe itse. Lipun hinta on 30e portilta ja 28e netistä ostettuna, mutta lähtijöiden määrän varmistuttua saamme varmaankin neuvoteltua ryhmäalennuksen. Alle 2-vuotiaat pääsevät Muumimaailmaan ilmaiseksi.

Lähdemme liikkeelle Lohjan kirkkokentältä ja sitten kierrämme vielä Saukkolan, Nummen ja Pusulan kautta.

ALUSTAVAT lähtöajat ja –paikat ovat seuraavat:

8.30 Lohjan kirkkokenttä, (Sibeliuksenkatu 2)

9.00 Saukkolan ST1 (Sammatintie 1)

n. 9.05 Nummen kirkko, (Nummenkirkkotie 10)

n. 9.15 Pusulan seurakuntatalo, (Marttilantie 1)

Takaisin Lohjalle lähdemme noin klo 16 ja kierrämme samaa reittiä takaisin.

Tilaamme Taivaan Isältä matkapäiväksi hyvän ilman, mutta jos Hän on eri mieltä, kannattaa varautua kelin mukaisin varustein. Omia eväitä voi ottaa mukaan. Huolehtikaa myös, että jokaiselle, niin lapsella kuin aikuisella on mahdolliset omat lääkkeet matkassa. Huomioithan, että lapset ovat heidän mukanaan olevan aikuisen vastuulla.

Lisää infoa Muumimaailmasta ja hyviä vinkkejä voit käydä kurkkaamassa etukäteen osoitteesta: www.muumimaailma.fi/

Jos retkestä on kysyttävää, voit olla yhteydessä Juha-Pekkaan puh 0407799362 tai **@**

Ennen retkeä lähetetään vielä tarkempia lisätietoja sisältävä retkikirje