Lähetystyön toimintaa

Lähetystyön toimintaa

Tervetuloa mukaan lähetysaiheiseen toimintaamme! Sivulla tietoa tulevista tapahtumista ja säännöllisestä toiminnastamme. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan kanavan tulla mukaan. Jos sinulla on aiheeseen liittyviä ehdotuksia, otathan mieluusti yhteyttä lähetyssihteeriin.

Tapahtumia

Elokuu

Su 20.8 Tapulikahvit messun jälkeen

Syyskuu

La 9.9.17 Kotiseurat osoitteessa Matti ja Maija Kokkonen, Anttiinintie 8, 08700 Lohja.
Lähetysjärjestö ELYn hyväksi.
Puhujana Antero Rasilainen

Ke 20.9.17 Nuotioilta Paloniemessä 16:00 – 20:00
Invalidiliitto järjestää kahvituksen. Makkaranpaistoa, yhteislaulua ja haitarinsoittoa.

La 23.9.2017 Omenakarnevaalit 10:00 – 16:00 Lohjan keskustan tuntumassa Lohjan museon alueella.

Joulukuu

16.-17.12 Menneen ajan markkinat

Toimintaa

Lähetyspiirit

Keskustan lähetyspiiri

Keskustan lähetyspiiri kokoontuu joka kuukauden viimeinen tiistai kello 13-15 seurakuntakeskuksen (Sibeliuksenkatu 2) takkahuoneessa.

Ohjelmassa hartaus ja keskustelua lähetystyön kuulumisista, unohtamatta kahvittelua. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Yhteyshenkilö seurakunnan lähetyssihteeri.

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin klo 14-15.30 Ojamon seurakuntakodissa (Kartanonkuja 1). Syyskauden ensimmäinen tapaaminen 9.9.

Piirissä pohditaan tulevan pyhän raamatuntekstiä sekä keskusellaan lähetysaiheisista asioista. Juuri sinua kaivataan mukaan!

Yhteyshenkilö Pirjo Riikonen p. 0503589943.

Hanna-piiri

Hanna-ryhmä kokoontuu Ojamon seurakuntakodilla parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30-19.30

Piirissä paneudutaan kulloinkin tulevan pyhän raamatunteksteihin sekä rukoillaan Medialähetys Sanansaattajien Hanna-työn rukouskalenterin pohjalta. Tule ja ota muita Hannoja sekä Raamattusi mukaan!

Yhteyshenkilö Outi Nikkilä 0405014559.

Lähetysrengas-kirje

Kuulumisia lähetystyöstämme saat suoraan kotiisi tilaamalla Lähetysrengas-kirjeen. Lähetysrengas ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa ja on ilmainen. Kirje sisältää lähettiemme uusimpia nimikkokirjeitä, joissa he kertovat kuulumisia työstään ja ajankohtaisia rukousaiheita. Kirjeissä on mukana myös tietoa tulevista lähetystapahtumista seurakunnassamme ja muista lähetyksen ajankohtaisista aiheista. Lähetysrengas-kirjeen voit tilata lähetyssihteeriltä.

Lähetysrengas 1/2014, aukeamataitto

Lähetysrengas 1/2014, tulostusta varten