Lähetystyön toimintaa

Lähetystyön toimintaa

Tule kokemaan kaunis ja keväinen Turku La 20.5. valtakunnallisille Kirkkopäiville sekä Lähetysjuhlille! Paljon erilaista ohjelmaa ja koettavaa kaikin aistein.
Lähtö kirkkokentältä, Sibeliuksenk 2. klo 8. Paluu klo 20 (lähtö Turusta).
Maksuton ohjelma, srk tarjoaa bussikyydin, ateriointi omalla kustannuksella.

Tervetuloa mukaan lähetysaiheiseen toimintaamme! Alla tietoa tulevista tapahtumista ja säännöllisestä toiminnastamme. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan kanavan tulla mukaan. Jos sinulla on aiheeseen liittyviä ehdotuksia, otathan mieluusti yhteyttä lähetyssihteeriin.

Tapahtumia

Huhtikuu

Su 23.4 klo 16 Iltapäiväkonsertti, solistina Laina Niiranen & pianisti Panu Heimonen (lähetystyön hyväksi 10€), Seurakuntakeskuksen sali

Toukokuu

Su 7.5. Lähetyspyhä klo 10  Messu Sammatin kirkossa, Rantanen, Hannu-Pekka Heikkilä. Kambodzhan nimikkolähettimme, pastori Ari Muttonen saarnaa. Soppalounaalla (lähetystyön hyväksi 4€) hän ja nimikkölähettimme, maatalous- ja metsätieteiden maisteri- ja tohtori Tapani Haapala esittelevät Lähetysseuran Kaakkois-Aasian työtä sekä kehitysyhteistyön ja ravitsemustyön hankkeita, joissa ovat mukana.

La 13.5 Nuotioilta klo 18 Lindkullassa, Kambodzhan nimikkolähettimme, Ari Muttonen ja Tapani Haapala kertovat työstään lähetyksen parissa. Laulua ja makkaran paistoa.

19.-21.5 Lähetysjuhlat sekä kirkkopäivät Turussa

Kesäkuu

Su 4.6 Tapulikahvit messun jälkeen ja klo 11:45 kirkon esittely

Su 11.6 Tapulikahvit  messun jälkeen ja klo 11:45 kirkon esittely

Su 25.6 Tapulikahvit messun jälkeen

Ti 27.6 klo 18 Lindkullassa Nuotioilta, Kenian  nimikkolähettimme Maikki Ochieng kertoo työstään. Laulua ja makkaran paistoa.

Heinäkuu

Su 9.7 Tapulikahvit messun jälkeen ja hautausmaan esittely klo 11:45

Su 30.7 Tapulikahvit konfirmaatiomessun jälkeen

Elokuu

Su 13.8 Tapulikahvit messun jälkeen

Su 20.8 Tapulikahvit messun jälkeen

Toimintaa

Lähetyspiirit

Keskustan lähetyspiiri

Keskustan lähetyspiiri kokoontuu joka kuukauden viimeinen tiistai kello 13-15 seurakuntakeskuksen (Sibeliuksenkatu 2) takkahuoneessa.

Ohjelmassa hartaus ja keskustelua lähetystyön kuulumisista, unohtamatta kahvittelua. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Yhteyshenkilö seurakunnan lähetyssihteeri.

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin klo 14-15.30 Ojamon seurakuntakodissa (Kartanonkuja 1). Syyskauden ensimmäinen tapaaminen 9.9.

Piirissä pohditaan tulevan pyhän raamatuntekstiä sekä keskusellaan lähetysaiheisista asioista. Juuri sinua kaivataan mukaan!

Yhteyshenkilö Pirjo Riikonen p. 0503589943.

Hanna-piiri

Hanna-ryhmä kokoontuu Ojamon seurakuntakodilla parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30-19.30

Piirissä paneudutaan kulloinkin tulevan pyhän raamatunteksteihin sekä rukoillaan Medialähetys Sanansaattajien Hanna-työn rukouskalenterin pohjalta. Tule ja ota muita Hannoja sekä Raamattusi mukaan!

Yhteyshenkilö Outi Nikkilä 0405014559.

Lähetysrengas-kirje

Kuulumisia lähetystyöstämme saat suoraan kotiisi tilaamalla Lähetysrengas-kirjeen. Lähetysrengas ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa ja on ilmainen. Kirje sisältää lähettiemme uusimpia nimikkokirjeitä, joissa he kertovat kuulumisia työstään ja ajankohtaisia rukousaiheita. Kirjeissä on mukana myös tietoa tulevista lähetystapahtumista seurakunnassamme ja muista lähetyksen ajankohtaisista aiheista. Lähetysrengas-kirjeen voit tilata lähetyssihteeriltä.

Lähetysrengas 1/2014, aukeamataitto

Lähetysrengas 1/2014, tulostusta varten