Lähetystyön toimintaa

Lähetystyön toimintaa

Tältä sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumista ja säännöllisestä toiminnastamme. Olet lämpimästi tervetullut piireihin myös kesken kauden!

Tapahtumia

Syyskuu

22.9. Omenakarnevaaleissa mukana nokipannukahvien merkeissä

Toimintaa

Lähetyspiirit

Keskustan lähetyspiiri

Keskustan lähetyspiiri kokoontuu joka kuukauden viimeinen tiistai kello 13-15 seurakuntakeskuksen (Sibeliuksenkatu 2) takkahuoneessa.

Ohjelmassa hartaus ja keskustelua lähetystyön kuulumisista, unohtamatta kahvittelua. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme! Syksyllä 2018 aloitamme syyskuun viimeisenä tiistaina 25.9.

Yhteyshenkilö seurakunnan lähetyssihteeri.

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin klo 14-15.30 Ojamon seurakuntakodissa (Kartanonkuja 1). Syyskauden ensimmäinen tapaaminen pe 5.10.

Piirissä pohditaan tulevan pyhän raamatuntekstiä sekä keskustellaan lähetysaiheisista asioista. Juuri sinua kaivataan mukaan!

Yhteyshenkilö Pirjo Riikonen p. 0503589943.