Lähetystyön toimintaa

Lähetystyön toimintaa

Tervetuloa mukaan lähetysaiheiseen toimintaamme! Sivulla tietoa tulevista tapahtumista ja säännöllisestä toiminnastamme. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan kanavan tulla mukaan. Jos sinulla on aiheeseen liittyviä ehdotuksia, otathan mieluusti yhteyttä lähetyssihteeriin.

Tapahtumia

Marraskuu

Ma 6.11.17 Lähetysilta srk-keskuksessa klo 18:00. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30. Teemana Suomen Lähetysyhdistys Kylväjän lähetystyö. Alustajana lähetysjohtaja Pekka Mäkipää. Kommenttipuheenvuoro pastori Leena Lehtinen.

Joulukuu

9.-10.12.17 Menneen ajan joulumarkkinat. Avoinna lauantaina 10.00-16.00 ja sunnuntaina 11.00-16.00. Runsaasti ohjelmaa Pyhän Laurin kirkossa sekä kirkkomaalla. Seurakuntakeskuksessa on ruokailumahdollisuus sekä muun muassa kahvia, joulutorttuja, glögiä ja arpamyyntiä. Seurakunnan koju markkinoilla sijaitsee seurakuntatalon edustalla. Tapulikahvila palvelee myös markkinavieraita.

Tammikuu

Ma 8.1.18 Lähetysilta srk-keskuksessa klo 18:00. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30. Teemana SLEY:n ja SLEF:n lähetystyö. Alustajana Aasian aluekoordinaattori Anna-Kaisa Takaki. Kommenttipuheenvuoro Maija Kokkonen.

Helmikuu

Ma 5.2.18 Lähetysilta srk-keskuksessa klo 18:00. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30. Teemana Medialähetys Sanansaattajat ry SANSA:n medialähetystyö. Alustajana toiminnanjohtaja pastori Juha Auvinen. Kommenttipuheenvuoro Esa Sohlberg.

Maaliskuu

Ma 5.3.18 Lähetysilta srk-keskuksessa klo 18:00. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30. Teemana Suomen ev.lut kansanlähetyksen lähetystyö. Alustajana apulaislähetysjohtaja pastori Teijo Peltola. Kommenttipuheenvuoro pastori Leena Lehtinen.

Huhtikuu

Ma 9.4.18 Lähetysilta srk-keskuksessa klo 18:00. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30. Teemana Lähetyskenttä keskuudessamme. Alustajana Kirkon tutkimuskeskuksen tutkimuskoordinaattori TM Jussi Sohlberg. Kysymys - Vastausklinikassa kirkkoherra Juhani Korte, vt. lähetyspastori Raili Rantanen ja vs. lähetyssihteeri Marika Viljamaa.

Toimintaa

Lähetyspiirit

Keskustan lähetyspiiri

Keskustan lähetyspiiri kokoontuu joka kuukauden viimeinen tiistai kello 13-15 seurakuntakeskuksen (Sibeliuksenkatu 2) takkahuoneessa.

Ohjelmassa hartaus ja keskustelua lähetystyön kuulumisista, unohtamatta kahvittelua. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Yhteyshenkilö seurakunnan lähetyssihteeri.

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin klo 14-15.30 Ojamon seurakuntakodissa (Kartanonkuja 1). Syyskauden ensimmäinen tapaaminen 8.9.

Piirissä pohditaan tulevan pyhän raamatuntekstiä sekä keskustellaan lähetysaiheisista asioista. Juuri sinua kaivataan mukaan!

Yhteyshenkilö Pirjo Riikonen p. 0503589943.

Lähetysrengas-kirje

Kuulumisia lähetystyöstämme saat suoraan kotiisi tilaamalla Lähetysrengas-kirjeen. Lähetysrengas ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa ja on ilmainen. Kirje sisältää lähettiemme uusimpia nimikkokirjeitä, joissa he kertovat kuulumisia työstään ja ajankohtaisia rukousaiheita. Kirjeissä on mukana myös tietoa tulevista lähetystapahtumista seurakunnassamme ja muista lähetyksen ajankohtaisista aiheista. Lähetysrengas-kirjeen voit tilata lähetyssihteeriltä.

Lähetysrengas 1/2014, aukeamataitto

Lähetysrengas 1/2014, tulostusta varten