Lähetystyön toimintaa

Lähetystyön toimintaa

Tervetuloa mukaan lähetysaiheiseen toimintaamme! Sivulla tietoa tulevista tapahtumista ja säännöllisestä toiminnastamme. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan kanavan tulla mukaan. Jos sinulla on aiheeseen liittyviä ehdotuksia, otathan mieluusti yhteyttä lähetyssihteeriin.

Tapahtumia

Alla olevina kesäsunnuntaina on klo 10 messun jälkeen tapulikahvit lähetystyön hyväksi Lohjan Pyhän Laurin kirkon tapulissa. Kirkon esittelyä on tarjolla myös kahtena kesäsunnuntaina.

Kesäkuu

3.6. Tapulikahvit

- klo 11.45 kirkon esittely

Simo Jouhen johdolla

10.6. Tapulikahvit

24.6. Tapulikahvit

Heinäkuu

8.7. Tapulikahvit

21.7. Aurlahtipäivässä rantakentällä mukana nokipannukahvien merkeissä

22.7. Tapulikahvit

Elokuu

11.8. Laurinpäivässä mukana nokipannukahvien merkeissä kirkkoherranviraston viereisellä alueella

12.8. Tapulikahvit

19.8. Tapulikahvit

26.8.Tapulikahvit

- klo 11.45 kirkon esittely

Simo Jouhen johdolla

Syyskuu

22.9. Omenakarnevaaleissa mukana nokipannukahvien merkeissä

Toimintaa

Lähetyspiirit

Keskustan lähetyspiiri

Keskustan lähetyspiiri kokoontuu joka kuukauden viimeinen tiistai kello 13-15 seurakuntakeskuksen (Sibeliuksenkatu 2) takkahuoneessa.

Ohjelmassa hartaus ja keskustelua lähetystyön kuulumisista, unohtamatta kahvittelua. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Yhteyshenkilö seurakunnan lähetyssihteeri.

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin klo 14-15.30 Ojamon seurakuntakodissa (Kartanonkuja 1). Syyskauden ensimmäinen tapaaminen 8.9.

Piirissä pohditaan tulevan pyhän raamatuntekstiä sekä keskustellaan lähetysaiheisista asioista. Juuri sinua kaivataan mukaan!

Yhteyshenkilö Pirjo Riikonen p. 0503589943.