Lähetystyön toimintaa

Lähetystyön toimintaa

Tervetuloa mukaan lähetysaiheiseen toimintaamme! Sivulla tietoa tulevista tapahtumista ja säännöllisestä toiminnastamme. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan kanavan tulla mukaan. Jos sinulla on aiheeseen liittyviä ehdotuksia, otathan mieluusti yhteyttä lähetyssihteeriin.

Tapahtumia

Syyskuu

Ma 4.9.17 Lähetysilta srk-keskuksessa klo 18:00. Kahvitarjoilu alkaa 17:30. Teemana Suomen ev.lut. kirkon uusi lähetysstrategia. Alustajana kirkon lähetystyön keskuksen johtaja Risto Jukko.

La 9.9.17 Kotiseurat osoitteessa Matti ja Maija Kokkonen, Anttiinintie 8, 08700 Lohja. Lähetysjärjestö ELYn hyväksi. Puhujana Antero Rasilainen

Ke 20.9.17 Nuotioilta Paloniemessä 16:00 – 20:00. Osoite Leporanta, Paloniementie 112. Invalidiliitto järjestää kahvituksen. Makkaranpaistoa ja yhteislaulua.

La 23.9.2017 Omenakarnevaalit 10:00 – 16:00 Lohjan keskustan tuntumassa Lohjan museon alueella.

Lokakuu

Ma 2.10.17 Lähetysilta srk-keskuksessa klo 18:00. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30. Teemana Suomen Lähetysseuran työ. Alustajana palvelupäällikkö Matti Huotari. Kommenttipuheenvuoro rovasti Hanny Nyman.

Ti 10.10. Lähettivierailu / Markus Aitamäki Siperiasta Lohjan seurakuntakeskuksessa. Kahvitarjoilu klo 18:00 alkaen. Tervetuloa kuulemaan nimikkolähettimme terveiset Siperian lähetyskentältä!

Marraskuu

Ma 6.11.17 Lähetysilta srk-keskuksessa klo 18:00. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30. Teemana Suomen Lähetysyhdistys Kylväjän lähetystyö. Alustajana lähetysjohtaja Pekka Mäkipää.

Joulukuu

9.-10.12 Menneen ajan joulumarkkinat

Toimintaa

Lähetyspiirit

Keskustan lähetyspiiri

Keskustan lähetyspiiri kokoontuu joka kuukauden viimeinen tiistai kello 13-15 seurakuntakeskuksen (Sibeliuksenkatu 2) takkahuoneessa.

Ohjelmassa hartaus ja keskustelua lähetystyön kuulumisista, unohtamatta kahvittelua. Lämpimästi tervetuloa joukkoomme!

Yhteyshenkilö seurakunnan lähetyssihteeri.

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri kokoontuu parillisten viikkojen perjantaisin klo 14-15.30 Ojamon seurakuntakodissa (Kartanonkuja 1). Syyskauden ensimmäinen tapaaminen 8.9.

Piirissä pohditaan tulevan pyhän raamatuntekstiä sekä keskustellaan lähetysaiheisista asioista. Juuri sinua kaivataan mukaan!

Yhteyshenkilö Pirjo Riikonen p. 0503589943.

Lähetysrengas-kirje

Kuulumisia lähetystyöstämme saat suoraan kotiisi tilaamalla Lähetysrengas-kirjeen. Lähetysrengas ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa ja on ilmainen. Kirje sisältää lähettiemme uusimpia nimikkokirjeitä, joissa he kertovat kuulumisia työstään ja ajankohtaisia rukousaiheita. Kirjeissä on mukana myös tietoa tulevista lähetystapahtumista seurakunnassamme ja muista lähetyksen ajankohtaisista aiheista. Lähetysrengas-kirjeen voit tilata lähetyssihteeriltä.

Lähetysrengas 1/2014, aukeamataitto

Lähetysrengas 1/2014, tulostusta varten