Medialähetystyö (SANSA)

Medialähetystyö (SANSA)

Lohjan seurakunta tukee Medialähetys Sanansaattajien kautta  SAT-7 Parsin sateliittitelevisiotyötä. Tuki kohdennetaan erityisesti nuorten ohjelmille ja niistä vastaavan Nikoo Ordoraryn työhön.

SAT-7 Pars on kristillisen SAT-7-sateliittitelevision farsinkielinen kanava, jota katsotaan Iranissa, Afganistanissa, Tadzikistanissa ja Euroopassa. SAT-7 Pars lähettää ohjelmaa 22 tuntia päivässä seitsemänä päivänä viikossa alueen 100 miljoonalle potentiaaliselle katsojalle. Lisätietoja SAT-7 toiminnasta saat SANSA:n sivuilta.

Nikoo Ordodary koordinoi SAT-7 Parsin ohjelmatuotantoa.Lisäksi hän juontaa nuorten ohjelma, joka on suosittu myös ei-kristittyjen nuorten keskuudessa. Puolituntisessa ohjelmassa katsojat voivat lähettää palautetta ja kysymyksiä puhelimitse, tekstiviestein ja sähköpostitse.

Teheranissa, Iranissa syntynyt ja 12-vuotiaana Kyprokselle muuttanut Nikoo oli 16-vuotias aloittaessaan työskentelyn SAT-7:n nuortenohjelmien parissa, ensin
esiintyjänä ja myöhemmin juontajana sekä käsikirjoittajana. Hän on opiskellut lakia yliopistossa ja työskennellyt monikansallisessa rahoitusalan yrityksessä.

Nikoosta voit lukea lisää SANSA:n sivuilta.