Sansan Medialähetyspäivät Lohjan Vivamossa 26.-27.5.2018

Sansan Medialähetyspäivät Lohjan Vivamossa 26.-27.5.2018

Pekka Simojoki on la 26.5. Sanan ja rukouksen illan puhujavieraana Särkyneen sydämen kirkossa Vivamossa.

Medialähetyspäivät on kesäkuussa 45 vuotta täyttävän Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) valtakunnallinen kesäjuhla. Lohjalla Vivamossa järjestettävän tapahtuman teemana on Yhteyden ytimessä.

Tänä vuonna juhlitaan myös Sansan ja medialähetysjärjestö TWR-Intian 30-vuotista yhteistyötä. Medialähetyspäivien kansainvälinen puhujavieras on intialainen Augustin Bhuinya.

Medialähetyspäivät, ohjelma tästä

Medialähetyspäivät on myös facebookissa

Kohtaamisten ja tarinoiden ilta

perjantaina 25.5.2018 klo 18 (-n. 19.30)

Tervetuloa kohtaamaan takkatulen lämmössä toisemme, Jumalamme ja vahvistumaan lähetyskutsussa. Intialainen Supriya Suraj kertoo naisten ja kristittyjen tilanteesta maassaan. Tutustutaan Domini Life -mobiilisovelluksen ihmeelliseen maailmaan sekä virvoitutaan Sanan, rukouksen ja laulun äärellä. Mukana ovat myös Satu Hauta-aho, Tomi Stenvall ja Mervi Viuhko sekä tulkkina Tiina Virtanen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Järjestää Medialähetys Sanansaattajat (Sansa).

Paikka: Vivamon Leirikartanon takkahuone, Vivamontie 2, Lohja.

Lisätietoja facebookissa

Sanan ja rukouksen ilta

lauantaina 26.5. klo 19.15 (- n. 20.15)

Tervetuloa virvoittumaan Sanan, rukouksen ja musiikin äärelle Vivamon Särkyneen sydämen kirkkoon! Musiikista vastaa Pekka Simojoki.

Illan puhujina ovat Pekka Simojoki, pitkäaikainen, nyt eläkkeellä oleva Kroatian-lähetystyöntekijä Seija Uimonen sekä nykyinen Kroatian-lähetystyöntekijä Elina Braz de Almeida. Kroatia linkittyy myös Pekka Simojoen tuotantoon, sillä Seija Uimonen on kääntänyt vuosien varrella useita Simojoen säveltämiä lauluja kroatian kielelle.

Paikka: Särkyneen sydämen kirkko, Vivamontie 2, Lohja.

Lisätietoja facebookissa

Lue myös: seurakunnan lähetystyön toimintaa