Taivas ja kadotus
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Taivas ja kadotus

Länsi-Uusimaa 19.5.2018

”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän” (Johannes 3:16)

Maailmassa on yli kaksimiljardia kristittyä, n 33 prosenttia koko porukasta. Olemme iso joukko.

Se kuinka suuri osa kristityistä on eläväisesti uskossa ja matkalla Taivaaseen on Jumalan tiedossa. Yksin Hänen. Maailman yli 7 miljardista ihmisestä suurin osa on uskosta osattomia ja kadotettuja. Miten sinä – jos olet kristitty – olet ajatellut auttaa tätä onnetonta enemmistöä?

Väärä malli on se, jos ajattelisit: ”Kuinka rakastava Jumala, voisi tuomita ketään kadotukseen? Minun Jumalani ei tuomitse ketään”. Raamatun mukaan meidät pelastaa yksin usko Jeesukseen, joka on ”Tie, Totuus ja Elämä”. Muut tiet vievät tuhoon. Tuomio on todellisuutta.

Sinulla on mahdollisuus valita elämä ja Taivas, kun niin tahdot. Tänään voit pyytää uskon lahjaa tai uudistumisen mahdollisuutta Jeesukselta, joka on valmis pelastamaan kaikki maailman ihmiset. Jokaisella on mahdollisuus vastata: ”Kyllä, tahdon seurata sinua Jeesus”. Jokainen voi myös ylpeydestä ja omasta suuruudestaan lumoutuneena sanoa Jeesukselle: ”Pidä pelastuksesi ja ehdottomuutesi!”

Jumala ei lähetä ketään helvettiin. Se on aina ihmisen oma, kauhea valinta, selän kääntäminen rakkaudelle, vapaudelle ja Taivaalle.

Rakas ystävä. Kirjoitan mielestäni vahvasti, rautalangalla vääntäen, koska olemme ikuisuusolentoja ja tahdon ihmisiä mahdottoman paljon - myös sinut- Jumalan luo Taivaaseen. Tiedät, mitä Jeesus on tehnyt puolestasi: Hän on kuollut ja kärsinyt kadotuksen vaivat, että sinulla olisi elämä ja vapaus Taivaaseen asti. Valitse elämä, olet Jumalan silmissä arvokas ja ainutlaatuinen.

Jeesus kanssasi, ystävä

Heikki Linnavirta, rovasti

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja