Kierros vielä ja se on täytetty
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Kierros vielä ja se on täytetty

www.gospelriders.fi

Tiedote 18.6.2018

Gospel Riders –moottoripyöräkerhon seitsenvuotinen 7xSF (seitsemän kertaa Suomi Finland) –kampanja kaartaa tänä kesänä maalisuoralle. Seitsemäs ja viimeinen kolmiviikkoinen 7xSF -kierros käynnistyy juhannuksena Keuruulla ja päättyy heinäkuun puolivälissä Hollolassa pidettävään GR-kerhon vuosittaiseen päätapahtumaan MOJ-meetingiin (Message Of Joy).

Seitsemän motoristiryhmää vierailevat yli sadalla paikkakunnalla kaikkialla Suomessa ennalta laaditun suunnitelman mukaisesti.

Satojen motoristien voimin toteutetut 7xSF-kiertueet alkoivat vuonna 2012 yhdellä ryhmällä Operaatio Jeriko –teeman alla. Teemat vaihtuivat vuosittain, ja ryhmiä lisättiin yksi per vuosi. Toisen vuoden kampanjan otsikko Selvä reitti kannusti asialliseen ja toiset huomioon ottavaan käyttäytymiseen sekä raittiuteen liikenteessä. Seuraavien vuosien teemoja olivat Miehen tie, Vaihda kaistaa ja Yksi tie. Viime vuonna ajettiin Sata lasissa –teeman alla satavuotiaan Suomen kunniaksi ja kehotukseksi aktiiviseen toimintaan kaiken hyvän puolesta.

Viimeisen 7xSF-kampanjan teema Se on täytetty viittaa tehtävän täyttymiseen. Mediaevankelista Reijo Ruotsalaisen lanseeraama unelma kiertää moottoripyörillä Suomea seitsemänä vuonna kristillisen sanoman kanssa on toteutunut.

Teeman toinen merkitys johtaa kristinuskon ydinsanomaan: Kristuksen ristillä lausumat sanat se on täytetty tarkoittivat, että tie Jumalan ikuiseen kuningaskuntaan on avattu. Siksi kampanjan tämän vuoden teemaväri on kuninkaallisuutta symboloiva violetti.

Suomalaisten keskuudessa on paljon toivottomuutta, täyttymättömiä unelmia sekä pettyneitä ja petettyjä ihmisiä. Gospelriderit haluavat julistaa kampanjallaan, ettei peli ole vielä menetetty. Jumala välittää jokaisesta ihmisestä, ja siksi 7xSF -motoristit liputtavat kampanjassaan toivon ja sen täyttymyksen puolesta.

Lisätietoa ajosta löytyy sivuilta www.gospelriders.fi

Kampanjan etenemistä voi seurata sivustolta videoina päivittäin. Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina voi kuulla raportteja matkalta Järviradion taajuuksilta klo 12.15.

PeeTee Juntumaa

Alueellamme; Vihti, Lohja, Karkkila kiertää nyt näyttävä motoristikiertue ja pitää toreilla tapahtuman:

Karkkilan tori ti 10.7 klo 16-17:30
Nummelan tori ke 11.7 klo 12-14
Lohjan tori to 12.7 klo 11-13, Karjalohjalla Unkan-aukio klo 16-17:30
Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja