Sitoutumattomat yli rajojen

Sitoutumattomat yli rajojen

Sitoutumattomat yli rajojen on poliittisista ryhmistä riippumaton vaaliryhmä. Joukkoon kuuluu väkeä erilaisista hengellisistä taustoista. Ryhmän tavoitteena on olla mukana rakentamassa laajaa Lohjan seurakuntaa niin, että toiminta kaikilla alueilla aina Kärkölästä Virkkalaan säilyy elinvoimaisena.

"On tärkeää, että kaikenikäiset seurakuntalaiset kokevat seurakuntansa läheiseksi ja tärkeäksi sekä löytävät itsensä seurakunnan rakentajina omalle persoonalleen sopivalla tavalla. Haluamme, että seurakunta toimii kaikkien lohjalaisten hyväksi. Apua ja tukea annetaan katsomatta jäsenrekisteriin tai muihin taustatekijöihin. Toimintaperiaatteenamme on suunnistaa tässä ajassa Raamattuun ja kirkon perinteeseen ankkuroituen."

Kirkkovaltuuston jäsenet kaudelle 2019-2022:

Eräpolku Merja

valt.maisteri, tiedottaja