Vuxna
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Vuxna

Braskväll 2013

Braskväll 2013

 

Gudstjänstliv

Det ordnas ungefär 2 gånger i månaden högmässor. Dessa fördelar sig mellan Lojo St. Lars kyrka och Virkby kyrka.

Högmässor har respektive agendor som delas ut vid ingången, med hjälp av vilka det är lätt att följa högmässans gång. Nattvardsbrödet är gluteinfritt.
Alkoholfritt vin finns till hands. Kyrkvärdarna och värdinnorna är medlemmar i Svenska direktionen.

Om du är intresserad av att fungera som frivillig inom församlingen tag kontakt med svenska verksamhetens präst. Det finns olika uppgifter som vi behöver dig i t. ex. värdinna till kyrkokaffe, kyrkvärd till gudstjänsten eller något annat.

Handrarbetscafé

Samlas på tisdagar i Virkby kyrkas källare. Läs mera.

Kör

Kören övar varje måndag kl 18-19.30 i Virkby kyrka. Ta kontakt till körens ledare Sanni Kronqvist 050 3822 491.  Läs mera.

Svenska kretsen

Friforum som samlas i Virkby kyrka en gång i månaden. Läs mera.

Resor och församlingsbesök

Församlingen ordnar utfärd på sommaren för församlingsborna, vi besöker under året grannförsamlingar och under sommarn ordnar vi friluftsgudstjänst och braskväll.

Anstalt- och hembesök

Vi besöker regelbundet svenskspråkiga som bor i Palvelukoti Jokela och Virekoti Arvid och Emilia. Besöket kan innehålla diskussion, andakt eller nattvard. Kontakta oss när ni vill oss till ett besök annanstans.

Sorggrupp

en stödgrupp för dig som har förlorat en nära människa. En möjlighet att mötas för att dela tankar kring förlust och död. Gruppen samlas ca. 6 gånger enligt överenskommelse. Vill Du veta mera så kontakta Raimo Kuismanen, tel 044 32 84 357.

 

 

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja