Heponiemen Hiljaisuuden keskuksen vuokraaminen

Heponiemen Hiljaisuuden keskuksen vuokraaminen

Lohjan seurakunta, tiedote 10.10.2018

Lohjan seurakunnan kirkkoneuvosto päätti 9. lokakuuta ryhtyä valmistelemaan Heponiemen Hiljaisuuden keskuksen vuokraamista seurakunnan käyttöön kolmen vuoden ajaksi 1.6.2019 alkaen edellyttäen, että kirkkovaltuusto hyväksyy talousarvion vahvistamisen yhteydessä määrärahan tätä varten.

Seurakunta järjestää Heponiemessä Hiljaisuuden retriittejä. Seuraava retriitti on 26.-28.10.2018.

Heponiemen Hiljaisuuden keskuksen liiketoiminta lopetetaan tämän vuoden lokakuun lopussa. Asiasta päätti Diakonissalaitoksen hallitus 14.3., ja päätös julkistettiin viime huhtikuussa. Helsingin Diakonissalaitoksen omistama keskus on toiminut Karjalohjalla yli 20 vuotta erityisesti hiljaisuuden retriittien pitopaikkana ja hengellisen elämän syventämisen keskuksena.