Pienryhmät ja kurssit

Pienryhmät ja kurssit

Seurakunnan ikonimaalauskursseilla tutustutaan ikonimaalauksen eri vaiheisiin, ikoniteologiaan sekä ikonitaiteen historiaan. Ikonimaalausta opetellaan perinteistä munatemperatekniikkaa käyttäen.

Seurakunnan joogaryhmä kokoontuu Mäntynummen seurakuntakeskuksessa maanantaisin. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa.

Laurin sisarukset -tanssiryhmä

Jos olet 10-100 vuotias, pidät tanssimisesta, isrealilaisesta kansanmusiikista ja iloisesta seurasta - Tule mukaan tanssimaan Raamatun maiden tansseja!

Tervetuloa mukaan 10 – 100-vuotiaat!

Laurin sisarukset –tanssiryhmä on v. 2000 perustettu seurakunnan tanssiryhmä, joka tanssii ”raamatun maiden” tansseja (pääasiassa israelilaisia kansantansseja). Vetäjänä toimii tanssinopettaja Wim van der Koij.

Ryhmä kokoontuu, joka toinen sunnuntai tanssimaan klo 18 – 20.00 Mäntynummen seurakuntatalolle, os. Mäntynummentie 17,08500.

Ryhmä on seurakunnan tarjoama ja avoin. Tervetuloa mukaan!

Kysy lisää nuorisotyönohjaaja Marita Laaksoselta, p. 050-5721579.

Kevään 2019 tapaamiset:

13.01, 27.1, 10.2, 3.3 Mäntynummen seurakuntatalon salissa

17.03 Mäntynummen seurakuntatalon monitoimitilassa

07.04 Mäntynummen seurakuntatalon salissa

14.04 Mäntynummen seurakuntatalon salissa (Palmusunnuntain tanssit)

Ikonimaalauskurssit tammikuusta 2019 alkaen:

Keskiviikkoisin klo 10-14 Kanttorilassa Sibeliuksenkatu 4.

Kurssia on suunniteltu alkavaksi 30.1.2019. Kevätkauden kurssin tuntimäärä ja hinta varmistuvat vuoden 2019 alussa. Lisätietoa kurssista päivitetään tälle sivulle.

Kurssit sopivat kaikille asiasta kiinnostuneille eli mukaan mahtuvat sekä vasta-alkajat että  ennen maalanneet. Opettajana Ritva Tarima, ilm. (mielellään ennen kurssin alkua) ja tied. 0400 719 563, **@**

Seurakunnan joogaryhmä aloittaa kevätkauden 14.1.19

Joogaryhmä aloittaa maanantaina 14.1, klo 18.00-19.30 Mäntynummen seurakuntatalon alakerrassa (sisäänkäynti talon takana). Jooga sopii niin aloittelijoille kuin jo harrastaneille. Tarkoitus on rauhallisten kehon liikkeiden ja hengityksen avulla löytää levollinen mieli ja lisätä samalla liikkuvuutta ja hyvää oloa. Ota oma matto mukaan ja mukava asustus. Joogan kausimaksu on 28€, ensimmäiset kerrat voit tulla kokeilemaan. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: Anna Kivinen 050 592 2395.