Matka valoon

Matka valoon

Uusi Krito-ryhmä (kristillinen vertaistuki) alkaa Lohjan seurakunnassa teemalla Matka valoon - kaikenlaisista kriiseistä voi toipua.

Jos kriisisi on aivan tuore, ryhmä ei ehkä ole vielä ajankohtainen. Voit tarvita ihmistä, joka on vain sinua varten, valmis kuuntelemaan. Vertaisryhmän aika voi olla sitten kun koet jo jaksavasi kuunnella muidenkin kertomuksia. Kriisit tulevat usein pyytämättä ja yllätyksenä. Toipumisen prosessi voi olla pitkä ja monivaiheinen, mutta myös matka lisääntyvään valoon elämässä.

Kritoon tullaan henkilökohtaisen haastattelun kautta. Kokoontumiset kevättalvella: 25.2, 4.3, 11.3, 18.3 ja 25.3 klo 18-19.30. Ilmoittaudu 4.2 mennessä diakoni Krista Kalliolle 050 554 8835 tai **@**