Avoin perhemuskari ja lapsikuoro Laurinsäde

Avoin perhemuskari ja lapsikuoro Laurinsäde

Seurakunnan lapsikuoro Laurinsäde harjoittelee lastenkappeli Pikku Laurissa.

Avoin perhemuskari vauva- ja taaperoikäisille (0-3v.) yhdessä aikuisen kanssa

Perhemuskarissa tehdään musiikkia turvallisesti yhdessä ja kasvetaan musisoimisen riemuun. Kartutetaan laulu-, loru- ja leikkivarastoa. Kuunnellaan musiikkia. Liikutaan musiikkia. Lisäksi musisoidaan ja osallistutaan yhdessä laulaen ja soittaen seurakunnan perhekirkoissa.

Perhemuskari on kaikille avoin ja maksuton. Toiminnasta vastaa kanttori Pirjo Rajalin-Tymura yhdessä lastenohjaajan kanssa.
Ei ennakkoilmoittautumista.

Syksyllä 2017 perhemuskari kokoontuu torstaisin klo 16-16.45 Lasten kappeli Pikku Laurissa.

Lapsikuoro Laurinsäde 7-13 -vuotiaille

Lapsikuoro Laurinsäde harjoittelee kerran viikossa. Kuorossa opetellaan yhdessä laulamista ja musisoimista sekä esiinnytään seurakunnan tilaisuuksissa.

Kuoro on tarkoitettu 7-13 -vuotialle tytöille ja pojille. Kuoroa johtaa kanttori Pirjo Rajalin-Tymura.                                                                                                  Lapsikuoro Laurinsäde kokoontuu torstaisin klo 17 Lasten kappeli Pikku Laurissa.  Uudet ja vanhat kuorolaiset tervetuloa. Ensimmäisellä kerralla huoltaja mukaan.

Tervetuloa laulamaan!