Avoin perhemuskari ja lapsikuoro Laurinsäde

Avoin perhemuskari ja lapsikuoro Laurinsäde

Seurakunnan lapsikuoro Laurinsäde harjoittelee lastenkappeli Pikku Laurissa.

Avoin perhemuskari vauva- ja taaperoikäisille (0-3v.) yhdessä aikuisen kanssa

Perhemuskarissa tehdään musiikkia turvallisesti yhdessä ja kasvetaan musisoimisen riemuun. Kartutetaan laulu-, loru- ja leikkivarastoa. Kuunnellaan musiikkia. Liikutaan musiikkia. Lisäksi musisoidaan ja osallistutaan yhdessä laulaen ja soittaen seurakunnan perhekirkoissa.

Perhemuskari on kaikille avoin ja maksuton. Toiminnasta vastaa kanttori Pirjo Rajalin-Tymura yhdessä lastenohjaajien kanssa.
Ei ennakkoilmoittautumista.                                                                              Keväällä 2017 perhemuskari kokoontuu torstaisin yleensä vuoroviikoin Lasten kappeli Pikku Laurissa ja Virkkalan kirkossa.

Perhemuskaripäivät keväällä 2017

Pikku Laurissa to klo 16-16.45: 12.1., 26.1., 9.2., 2.3., (huom. 16.3. ei muskaria), 30.3., 20.4. ja 4.5.

Virkkalan kirkossa to klo 10-10.45: 19.1., 2.2., 16.2., 9.3., 23.3., 6.4. ja 27.4.

Lapsikuoro Laurinsäde 7-13 -vuotiaille

Lapsikuoro Laurinsäde harjoittelee kerran viikossa. Kuorossa opetellaan yhdessä laulamista ja musisoimista sekä esiinnytään seurakunnan tilaisuuksissa.

Kuoro on tarkoitettu 7-13 -vuotialle tytöille ja pojille. Kuoroa johtaa kanttori Pirjo Rajalin-Tymura.                                                                                                  Lapsikuoro Laurinsäde kokoontuu torstaisin klo 17 Lasten kappeli Pikku Laurissa 1.9 alkaen.  Uudet ja vanhat kuorolaiset tervetuloa. Ensimmäisellä kerralla huoltaja mukaan.

Tervetuloa laulamaan!