ISKO-vastuutehtävän ohjeistus

ISKO-vastuutehtävän ohjeistus

Miksi ISKO-passissa on vastuutehtäviä?

Tarkoitus on:

• kehittää omia ohjaajataitoja
  • toimia työntekijän apuna
  • osallistua tekemisen kautta seurakunnan nuorisotyöhön

--> Tehdään yhdessä!

Haluaisitko avustaa keittiössä Lindkullan nuortenilloissa? Telakka- ja Varustamo-illoissa auttavat kädet ovat tarpeen.

Entä haluaisitko kokemusta leikin vetämisestä, hartaudesta tai oppitunnin pitämisestä? Nykäise työntekijää hihasta ja pyydä päästä osalliseksi suunnittelua ja toteutusta!

ISKO-tehtävät 2017-2018

Yksi messukäynti, joka voi olla nuortenmessu, sunnuntaimessu, perhemessu tai viikkomessu. Tällöin vain osallistut messun kulkuun normaalisti muiden seurakuntalaisten kanssa. Messujen ajankohdista saat tietoa Lohjan seurakunnan Jumalanpalvelukset-sivulta.

Messuavustus nuorten tai toivon messussa tai jossakin muussa messussa, ota yhteyttä Miiuun (p. 050 5264659 tai **@**), mihin messuun tahdot ja mihin tehtäviin. Avustustehtävänä voi olla esimerkiksi virsikirjojen jakaminen, Raamatunluku, esirukous, kolehdinkeruu, nuortenmessun bändissä soittaminen/laulaminen tms.

Diakonia- tai lähetystilaisuus, esim. kauneimmat   joululaulut, yhteisvastuukeräys (osallistuminen tai avustaminen). Seuraa seurakunnan Tapahtumakalenteri-sivua tai kysele nuorisotyönohjaajilta, niin löydät sinulle sopivan tilaisuuden.

Osallistuminen/avustustehtävä seurakunnan musiikkitilaisuudessa

Osallistut/avustat Ronttiklubi-illassa tai osallistut muuhun seurakunnan konserttiin tai musiikkitialisuuteen.

Osallistumiset ja vastuut nuortenilloissa:

Hartausvastuu: pidät hartauden joko Telakka- tai Varustamo-illassa kaverisi kanssa tai yksin.

Varaa nuorteniltavastuuvuorosi ISKOssa olevasta listasta ja merkitse kalenteriisi! Mikäli sinulle tulee este oman vastuuvuorosi kohdalle, ilmoita asiasta mahdollisimman pian Miiulle (p. 050 5264659 tai **@**)

Olet tervetullut kantamaan vastuuta myös muissa tehtävissä!

Kiitos panoksestasi!