Kantaseurakunta

Kantaseurakunnan viikko-ohjelmaa, poimintoja

Konserttikalenteri kevät 2018

Jumalanpalvelukset

La 23.6. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, sanajumalanpalvelus, Kuismanen, Kerko.

Su 24.6. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, messu, Korpijaakko, Miettinen, urut I. Aittola, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, nokipannukahvit messun jälkeen kirkon tapulilla.

Su 1.7. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Kustavi), Lakomaa, Korpijaakko, Luodes, urut Saario, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, tapulikahvit messun jälkeen.

Su 8.7. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Saarikko 3), Stick, Pitkänen, Liesilinna, urut Rajalin-Tymura, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, tapulikahvit messun jälkeen.

Su 8.7. klo 14 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Saarikko 4), Pitkänen, Stick, Hällström, urut Rajalin-Tymura.

Su 15.7. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Saarikko 5), Harhanen, Nikander, urut Kerko, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz

Su 15.7. klo 14 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Enä-Seppä), Rantanen, urut Kerko.

Su 22.7. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Saarikko 6), Sundell,Miettinen, Heino, Viljamaa, urut Kerko, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, tapulikahvit messun jälkeen.

La 28.7. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Enä-Seppä 2), Linnavirta, Korte, urut Aittola

Su 29.7. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Saarikko 7), Korpijaakko, Hällström, urut Rajalin-Tymura, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, tapulikahvit messun jälkeen.

Su 29.7. klo 14 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Bergvik), Korpijaakko, urut Rajalin-tymura.

Su 5.8. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, konfirmaatiomessu (Saarikko 8), Nikander, Sundell, Luodes, urut Rajalin-Tymura, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz

Su 5.8. klo 14 konfirmaatiomessu (päivärippikoulu), Sundell, Nikander, urut Rajalin-Tymura.

La 11.8. klo 11 Pyhän Laurin kirkko, katolinen messu.

Su 12.8. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, messu, Linnavirta, Pitkänen, urut Aittola, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, tapulikahvit messun jälkeen.

Su 19.8. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, messu, Pitkänen, urut Saario, Lohjan Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, tapulikahvit messun jälkeen.

Su 26.8. klo 10 Pyhän Laurin kirkko, messu, Nikander, P. Mäkelä, urut Saario, jumalanpalvelus radioidaan Radio Dein taajuudella 107,2 MHz, tapulikahvit messun jälkeen ja klo 11.45 kirkon esittely Simo Jouhen johdolla.

Pyhän Laurin kirkko avoinna joka päivä klo 9-16. Kirkollisten toimitusten aikana kirkko on matkailijoilta suljettu.

Kesän nuotioillat

ovat kesäisen luonnon ympäröimä mahdollisuus tulla nauttimaan kesäiltaa yhdessä toisten seurakuntalaisten kanssa. Ohjelmassa on puhetta, yhteislauluja, visailua sekä kesäiltaan kuuluva makkaranpaisto. Tule rohkeasti mukaan, tänne ovat tervetulleita kaikenikäiset seurakuntalaiset! Lisätietoja tästä.

Lohjan kesätapahtumat

Seurakunta on mukana seuraavissa tapahtumissa:

Ti 17.7. Aurlahti-päivä klo 17-20

La 4.8. Virkkala-päivämarkkinahumun keskellä klo 9-14.

La 11.8. Laurin päivä klo 9-14 kirkkoherranviraston edustalla, Laurinkatu 40.

Tule nauttimaan nokipannukahvit! Kaikki tuotto lähetystyön hyväksi.

Muuta kesäohjelmaa:

Nuorten illat

Varustamo to klo 18 Lindkullassa, Karstunraitti 4.

Nuorten viikko-ohjelma www.lohjanseurakunta.fi/nuoret

Svensk verksamhet

Må 6.8. kl. 18 Nya ettornas välsignelse i Lilla Lars. Kvällste och kaffe.

Svensk verksamhet, aktuellt

tapahtumakalenteri

************************************************

Aikuisille ja senioreille (syyskausi 2018):

Ma klo 13 Ystävän Kammari Kõbanya-tuvassa seurakuntakeskuksessa maanantaisin.

To klo 12 diakoniapiiri Virkkalan kirkossa.

To klo 16.30 boccia-peli-ilta torstaisin Mäntynummen srk-talossa, yhteyshlö Ossi Tuominen 0500 969 041.

Torstaisin klo 12 Torstaikerho seurakuntakeskuksessa:

To  klo 13 Roution päiväpiiri Roution seurakuntakodilla, parilliset viikot.

Ma klo 13 Virkistyspiiri Virkkalan kirkossa, parilliset viikot.

Ti  klo 13-14.30 Mäntynummen päiväpiiri srk-talossa, Mäntynumment. 17, parilliset viikot:

Ke klo 12 Solmut silmukoiksi käsityöryhmä srk-keskus, Kõbanya-tupa, parilliset vkot.

To  klo 13-15 Ojamon Olohuone aikuisille seurakuntakoti Kartanonkuja 1 joka 2. to parilliset viikot, kahvia ja välipalaa, päivän lehtiä, materiaalia käsillä tekemiseen, hyvää seuraa ja keskustelumahdollisuus, paikalla pappi ja/tai diakoni Eija Alatalo.

Ke klo 14-15.30 Ojamo-Voudinpuiston seniorikerho srk-kodissa, Kartanonk. 1, parittomat viikot.

Miehille:

Raamattupiiri ma klo 18 srk-keskus ryhmätila, Aarre Kaipainen.

Miesten vertaistukiryhmä Veljespiiri ke klo 18 Metsolan seurakuntakodissa, Puistok. 11-13.

Diakoniaruokailut (syyskausi 2018):

ma klo 12 Mannaa Mäntynummen seurakuntatalo, ti klo 11  Evästä päivään Lohjan seurakuntakeskus, ke klo 12 Elämän leipää Virkkalan kirkko.

Lähetys (syyskausi 2018):

Ojamon raamattu- ja lähetyspiiri pe klo 14-15.30 parilliset vkot Ojamon srk-kodissa. Piirissä pohditaan tulevan pyhän raamatuntekstiä sekä keskustellaan lähetysaiheisista asioista. Juuri sinua kaivataan mukaan! Yhteyshenkilö Pirjo Riikonen p. 050 358 9943.

Kk: viim. tiistai klo 13 lähetyspiiri srk-keskus, Kõbanyatupa. Ohjelmassa hartaus ja keskustelua lähetystyön kuulumisista, unohtamatta kahvittelua.

Pienryhmät, kurssit:

Ikonimaalauskurssit jatkuvat syyskaudella ma klo 16-20 Lohjanportin seurakuntakodissa, Hammarintie 4 sekä ke klo 10-14 Kanttorilassa Sibeliuksenkatu 4. Kurssit sopivat kaikille asiasta kiinnostuneille eli mukaan mahtuvat sekä vasta-alkajat että ennen maalanneet. Opettajana Ritva Tarima, ilm. (mielellään ennen kurssin alkua) ja tied. 0400 719 563, **@**