Alueneuvosto

Alueneuvosto

Sammatin alueneuvoston kokoonpano kaudella 2019-2022

Sammatin alueseurakunnan alueneuvoston puheenjohtaja on aluepastori. Alueneuvostossa on 7 jäsentä ja heillä henkilökohtaiset varajäsenet.

Alueneuvoston tehtävänä on johtaa yhdessä aluepapin kanssa alueseurakunnan toimintaa. Alueneuvosto mm. käsittelee ja hyväksyy kirkkoneuvostolle esitettäväksi alueseurakunnan toiminta- ja taloussuunnitelman, seuraa sen toteutumista sekä osallistuu alueseurakuntaan sijoitettujen virkojen ja toimien viran- ja toimenhaltijoiden valinnan valmisteluun.

Jäsen                            Henkilökohtainen varajäsen

Jaakko Heino                 Raimo Laine

Toivo Haatio                  Tauno Sutinen

Harri Lylylahti                 Hannele Iivonen

Seppo Iivonen                Jarkko Holappa

Anneli Kataja                  Päivi Eskola

Annikki Brown                Arna Rautiainen

Kaisa Rinne                   Liisa Haverinen

Alueneuvosto voi asettaa työryhmiä.

Diakoniatyön työryhmän tehtävänä on alueseurakunnan diakoniatyöstä vastaavien työntekijöiden tukeminen, osallistuminen erilaisten tilaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen sekä diakoniatyön tukeminen myyjäisiä ja muita alueseurakunnan juhlia järjestämällä.