Nuotioillat 2017

Nuotioillat 2017

Kesän nuotioillat ovat kesäisen luonnon ympäröimänä mahdollisuus tulla nauttimaan kesäiltaa yhdessä. Ohjelmassa puhetta, yhteislauluja, visailua sekä kesäiltaan kuuluva makkaranpaisto. Tule rohkeasti mukaan:

Pe 23.6. klo 18 juhannusjuhla Saarikon leirikeskuksessa. Bussikuljetus Saarikkoon:
I auto: Kirkniemen as klo 17 -Risti -Virkkalan kirkon pysäkki-Matkahuolto-Pistetalot-Helsingiuksentie-Välitie-Lammentie-Maksjoentie-Ojamo-kirkkokenttä klo 17.30 -Ratakatu-Lohja as-Venteläntie-Mäntynummentie-Lohjanharjuntie-Myllylampi-Turuntie-Vanhakylä-Saarikko.
II auto: Karstu klo 17 -Paloniemi-Rajaportti-Routio-Salmenmäentie-Vanha Routio-Tuulimyllynkuja-kirkkokenttä klo 17.30 -Lempola-Lehmijärventie-Saarikko.
Paluukuljetus n. klo 21 Saarikosta samoja reittejä vastapäivään.

Ti 27.6 klo 18 Lindkullassa nuotioilta, Kenian nimikkolähettimme Maikki Ochieng kertoo työstään. Laulua ja makkaran paistoa.

Ke 5.7. klo 17 nuotioilta Sylvi Helanderilla, Mynterlän Isotalon ranta, Mynterläntie 609, pienimuotoinen tarjoilu lähetyksen hyväksi, pelejä, kilpailuja ja hartaus, mukana pastori Camilla Sundell.

Ti 8.8. klo 18 Jantoniemi-Karnaisten nuotioilta Heli ja Seppo Suoniemellä osoitteessa Jokiniementie 49. Mukana kanttori Timo Saario ja diakoni Päivi Nieminen. Ohjelmassa puhetta, yhteislauluja, visailua sekä kesäiltaan kuuluva makkaranpaisto.

Lohjan seurakunnan kesäohjelmaa tästä.

Kantaseurakunnan viikko-ohjelmaa.