Nuotioillat 2018

Nuotioillat 2018

Kesän nuotioillat ovat kesäisen luonnon ympäröimä mahdollisuus tulla nauttimaan kesäiltaa yhdessä toisten seurakuntalaisten kanssa. Ohjelmassa on puhetta, yhteislauluja, visailua sekä kesäiltaan kuuluva makkaranpaisto. Tule rohkeasti mukaan, tänne ovat tervetulleita kaikenikäiset seurakuntalaiset!

Pe 22.6. klo 18 juhannusjuhla Saarikon leirikeskuksessa. Tule viettämään juhannusjuhlaa yhdessä kesäisen luonnon ympäröimänä. Ohjelmassa puhetta, yhteislauluja sekä kesäiltaan kuuluva makkaranpaisto. Mukana Paula Miettinen, Suvi Virtanen, Patric Vaahtera, kanttorina Inkeri Aittola.
Ilmainen bussikuljetus Saarikkoon:
1. auto:
lähtö Kirkniemen as klo 17-Risti-Virkkalan kirkon pysäkki-pistetalot-Helsingiuksentie-Välitie-Lammentie-Maksjoentie-Ojamo-kirkkokenttä klo 17.30 -Ratakatu-Lohja as-Venteläntie-Mäntynummentie-Lohjanharjuntie-Myllylampi-Turuntie-Vanhakylä-Saarikko.
2. auto: lähtö Karstu klo 17-Paloniemi-Rajaportti-Routio-Salmenmäentie-Vanha Routio-Tuulimyllynkuja-kirkkokenttä klo 17.30 -Lempola-Lehmijärventie-Saarikko. Paluukuljetus n. klo 21 Saarikosta samoja reittejä vastapäivään.

Ke 8.8. klo 18 Jantoniemi-Karnaisten nuotioilta Heli ja Seppo Suoniemellä, Jokiniementie 49. Mukana Timo Saario ja Päivi Nieminen

To 23.8. klo 18 nuotioilta Lindkullassa. Tervetuloa tutustumaan Lohjan omaan lähettiin Miikka Kallioon,joka kertoo kokemuksistaan lähetystyöstä Papua-Uudesta Guineassa, Etiopiassa, Virossa ja Venäjällä. Makkaranpaistoa ja mukavaa yhdessäoloa. Järj. Lohjan seurakunnan lähetystyö ja nuorisotyö

Lohjan seurakunnan kesäohjelmaa tästä.

Kantaseurakunnan viikko-ohjelmaa.