Koululaiset ja nuoret

Koululaiset ja nuoret

Nummen ja Pusulan nuorisotyöstä ja koululaisten parissa tehtävästä työstä vastaa vs. nuorisotyönohjaaja Juha-Pekka Heino, p. 040 7799 362 (myös WhatsAppin kautta tavoittaa), **@**

Nummen ja Pusulan alueseurakuntien nuorisotyö

Kesä 2018

Kesällä on kaksi nuorteniltaa pe 15.6. ja pe 6.7. klo 18-21. Iloitun leirikeskuksessa. Ota mukaan uikkarit, pyyhe ja Raamattu. Saunotaan, uidaan, grillaillaan, ja ollaan Sanan ääressä kesäisissä maisemissa hyvällä porukalla, tule mukaan!

Nummen Nuokkarin nuortenillat ovat kesän tauolla, ja syksyn ensimmäinen nuortenilta on pe 7.9.

Ilmoittautuminen syksyn isoskoulutukseen on alkanut! Pääset ilmoittautumislomakkeelle klikaamalla alla olevaa linkkiä:

RETKI MUUMIMAAILMAAN TO 21.6.

Klikkaa kuvaa!