Lapsille ja perheille

Lapsille ja perheille

Lasten kerhot syksyllä 2017 2 kerhoa:

Päiväkerhot: 3-5 vuotiaiden kerhot seurakuntatalossa maanantai klo 9-12.  ja 13-16.

Keskiviikkona 9-12.

Perjantai 9-12.

Perhekerho ti 9-11.30.

HUOM. Muutokset mahdollisia!

Syksyn 2017 kerhot alkavat maanantaina 14.8. Viikko-ohjelmat noudattavat kevään ohjelmia.

AVOIN PERHE/KESÄKERHO

Kesäkerho kokoontuu  5.-16.6.2017 arkipäivisin klo 9-13 Sammatin alueseurakunnan leikkipuistossa. Viikonloppuisin ei ole toimintaa. Kesäkerhossa ollaan oman aikuisen kanssa ja voi tulla ja mennä oman aikataulun mukaan. Ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa ja puuhailua.

Omat eväät voi ottaa mukaan. Meillä on mahdollisuus grillaamiseen. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua.

Päiväkerhon

perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Kasteopetus kulkee mukana kaikessa toiminnassa. Kerhossa harjoitellaan vanhemmista erossa olemista turvallisessa ilmapiirissä. Lapsi oppii toimimaan ryhmän jäsenenä muut huomioon ottaen. Kerhoissa on keskeistä kannustavan ja turvallisen ilmapiirin luominen. Lapsi kokee olevansa hyväksytty omana itsenään ja uskaltaa yrittää ja kokeilla erilaisia asioita.

Päiväkerhoryhmiä on 3-5 vuotiaille. Ryhmien kokoontumisajat ja kerrat päätetään joka syksy ilmoittautumisten perusteella. Toimintakausi alkaa elokuun puolessa välissä ja päättyy toukokuun lopussa. Kausi noudattaa pitkälti koulun aikataulua. Tarkemmat päivämäärät ja tapahtumat ilmoitetaan erikseen.

Lohjan seurakunnan kirkkoneuvosto on kokouksessaan 23.4. tehnyt päätöksen paiväkerhomaksujen yhtenäistämisestä seurakuntamme alueella. Uudet maksut ovat lukukausimaksuja ja vaihtelevat sen mukaan, kuinka monta kertaa viikossa ryhmä kokoontuu. Sisaralennus on 50 % lukukausimaksusta. Laskutus tapahtuu kaksi kertaa vuodessa, yleensä marras- ja huhtikuussa.

Uudet 1.8.2014 voimaan tulevat maksut ovat:

1 x viikossa 40 €, 2 x viikossa 63 €, 3 x viikossa 85 €.

Päiväkerhomaksusta voi anoa vapautusta seurakuntamme taloustoimistosta, Laurinkatu 40, p. 044-3284224 tai 044 3284226.

Ilmoittautua voi kerhossa tai tällä sähköisellä lomakkeella.

Lastenohjaajien yhteystiedot:

Sanna Veiksola, **@**