Perheneuvonta
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Etusivu Sivukartta Palaute Tekstikoko: Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä
Lohjan seurakunta - etusivulle

Apua parisuhteen ja perheen ongelmiin

Kysy parisuhteeseen ja muihin ihmissuhteisiin liittyvistä asioista. Suomen ev. lut. kirkon parisuhdekysymyksiin erikoistuneet perheneuvojat tarjoavat ammattitaitonsa käyttöösi. Suhdeklinikka/blogit.

Länsi-Uudenmaan seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskuksen tehtävänä on tukea ja auttaa parisuhteen ja perheen ongelmissa sekä elämän kriisitilanteissa. Auttaminen tapahtuu sielunhoidon ja terapeuttisen keskustelun avulla.

Asiakkaaksi hakeudutaan monista syistä, jotka liittyvät parisuhteen eri vaiheisiin ja elämäntilanteisiin.

Asiakkaat voivat tulla joko yksin, parina tai perheenä. Perheasiain neuvottelukeskuksessa suoritetaan myös perheasiain sovittelua.

Perheasiain neuvottelukeskus antaa myös työnohjausta ja koulutusta perheiden kanssa tekemisiin joutuvien ammattiryhmien työntekijöille.

Perheneuvojilla on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Asiakkaaksi voi hakeutua vaikka ei kuuluisi evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Palvelut ovat maksuttomia.

Ajanvaraus puhelimitse 019 328 4260 ma, ti, to ja pe klo 9-11 sekä ke klo 12-14.

Huom! Ajanvarauksemme on suljettuna 22.12.17 - 3.1.18.

4.1.18 alkaen ajanvarausajat jälleen normaalisti.

Perheasiain neuvottelukeskuksessa toimii neljä perheneuvojaa. Ajanvarauksesta huolehtii vastaanottosihteeri. Perheasianneuvottelukeskuksen työntekijät.

Ajanvaraus Perheasiain neuvottelukeskukseen

Soittaessasi Perheasian neuvottelukeskukseen vastaanottosihteerimme haastattelee apua hakevat alustavasti. Lue lisää

Perheasiain sovittelu

Vanhemmille, jotka ovat päätyneet eroon ja joiden täytyy siksi miettiä lastensa vanhemmuuden järjestelyjä uudelleen. Sovittelussa keskustellaan kaikista niistä kysymyksistä, joista vanhempien on päästävä yksimielisyyteen. Jotta ... Lue lisää

Pusula Nummi Sammatti Karjalohja Lohja