Koululaiset ja nuoret

Koululaiset ja nuoret

Löydät meidät myös Facebookista! Klikkaa kuvaa!

Klikkaa kuvaa päästäksesi Pääsiäisleirin ilmoittautumiseen!

Nummen ja Pusulan nuorisotyöstä ja koululaisten parissa tehtävästä työstä vastaa vs. nuorisotyönohjaaja Juha-Pekka Heino, p. 040 7799 362 (myös WhatsAppin kautta tavoittaa), **@**

Lähde pääsiäiseksi leireilemään!

Pääsiäisleiri on taas 29.-31.3. Lähde mukaan, ja ilmoittaudu klikkaamalla tästä 14.3. mennessä!

Nummen ja Pusulan alueseurakuntien nuorisotyö

Tervetuloa alueemme seurakunnan nuorisotyön sivuille. Näille sivuille päivittyy Nummen ja Pusulan alueseurakuntien tapahtumia nuorisotyössä. Tervetuloa mukaan toimintaan! Toivomme mukaan juuri sinua!

Perusviikkotoiminta koostuu nuorten illoista perjantaisin klo 15-20 Nummella Nuokkarilla. Ohjelma alkaa aina klo 18.00.

#nummennuokkari

Tarkemmat aikataulut ja tiedot tämän linkin takaa:

Toimintaan kuuluu myös kerhotoiminta, isostoiminta, leirit ja retket sekä tietenkin rippikoulut. Tutustu näihin kunkin toiminnan omilla sivuilla!

Isoskoulutus

Klikkaa tästä päästäksesi isoshakulomakkeelle, ja täytä lomake 11.2. mennessä! Lue lisää

Rippikoulu

Kaikkien Nummen ja Pusulan rippikoulujen yhteinen aloitusmessu 28.1.2018 Pusulan kirkossa klo 16 Lue lisää