Koululaiset ja nuoret

Koululaiset ja nuoret

Löydät meidät myös Facebookista! Klikkaa kuvaa!

Uudet festarit taas marraskuussa. Klikkaa kuvaa!

Nummen ja Pusulan alueella nuorisotyöstä sekä koululaisten kanssa tehtävästä työstä vastaa nuorisotyönohjaaja Emilia Hujanen, p- 040 7799 362, **@**

Nummen ja Pusulan alueseurakuntien nuorisotyö

Tervetuloa alueemme seurakunnan nuorisotyön sivuille. Näille sivuille päivittyy Nummen ja Pusulan alueseurakuntien tapahtumia nuorisotyössä. Tervetuloa mukaan toimintaan! Toivomme mukaan juuri sinua!

Perusviikkotoiminta koostuu nuorten illoista perjantaisin klo 15-20 Nummella Nuokkarilla. Ohjelma alkaa aina klo 18.00.

#nummennuokkari

Tarkemmat aikataulut ja tiedot tämän linkin takaa:

Toimintaan kuuluu myös kerhotoiminta, isostoiminta, leirit ja retket sekä tietenkin rippikoulut. Tutustu näihin kunkin toiminnan omilla sivuilla!

Isoskoulutus

Tässä on tietoa Nummen ja Pusulan isoskoulutuksesta. Laita päivämäärät kalenteriin ylös. Lue lisää

Rippikoulutyö

Lue lisää