Laurentius-lähimmäispalvelun soittorinkitoiminta kaipaa uusia vapaaehtoistoimijoita ja asiakkaita

Apuomena ry:n ja Lohjan seurakunnan yhteisen Laurentius-lähimmäispalvelun vapaaehtoistoiminta aloitti Soittorinki -toiminnan toukokuussa 2011. Toiminta on ollut käynnissä nyt puolentoista vuoden ajan ja se on rahoitettu RAY:ltä saadulla määrärahalla sekä Lohjan seurakunnan myöntämällä avustuksella. Asiakkailta saatu palaute toiminnasta on ollut erittäin myönteistä. uhelinsoittojen tarkoituksena on vähentää vanhusten yksinäisyyttä ja lisätä turvallisuuden tunnetta.

”Maija” soittaa asiakkaille sovitusti maanantaisin klo 8.30 – 10.00 ja torstaisin klo 14 – 16.00. Toiminnassa on mukana tällä hetkellä kuusi ”Maijaa”. Myös ”Matteja” kaivataan toimintaan mukaan.

Soittorinkitoiminta kaipaa myös lisää asiakkaita. Asiakkaaksi pääsee ottamalla yhteyden vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Irma Suomelaan, jonka kanssa tehdään sopimus. Asiakas ja ”Maija” pysyvät toisillensa anonyymeinä. Puhelut ovat niin vapaaehtoistoimijoille kuin asiakkaille maksuttomia.

Yhteydenotot ja lisätietoja: Koordinaattori Irma Suomela p. (019) 369 5656 tai 045 634 5752.

Lisätietoa Laurentius-lähimmäspalvelusta.