Hautajaisten jälkeen

Hautajaisten jälkeen

Surutyön tekeminen on raskasta ja se vaatii aikaa.Toinen päivä on toista helpompi ja sitten on vaikeampia päiviä.

Pyhäinpäivän muistohetket

Vuoden aikana poisnukkuneiden omaiset kutsutaan Pyhäinpäivän muistohetkiin. Pyhäinpäivänä vietetään useampi muistohetki, joissa luetaan niiden vuoden aikana kuolleiden nimet, jotka olivat seurakunnan jäseniä. Muistohetket pidetään Pyhän Laurin kirkossa ja Metsolan kappelissa sekä alueseurakuntien kirkoissa. Virkkalan kirkossa vietetään ruotsinkielistä muistohetkeä. Näihin tilaisuuksiin ovat kaikki tervetulleita. Silloinkin, kun oma rakas ihminen on kuollut jo vuosia sitten.

Sururyhmä

Lohjan seurakunta järjestää vuosittain sururyhmiä. Lisätietoja näistä saat diakoniatyön pastorilta Arja Penttiseltä p. 050 53 90 123, **@**