Lämmintä joulutunnelmaa Lohjan Menneen Ajan Joulumarkkinoilla

Lämmintä joulutunnelmaa Lohjan Menneen Ajan Joulumarkkinoilla

Lähetystyön kojussa kirkkokentällä myynnissä tuotteita lähetyksen hyväksi.

Seurakunta järjestää markkinaviikonloppuna ohjelmaa. Meillä on myyntikoju ja ruokailua seurakuntakeskuksessa. Nuoret tarjoilevat glögiä kirkon tapulissa, tapulin tuotto hyväntekeväisyyteen. Kaiken teemme lähinnä vapaaehtoisten voimin. Hyvää voit tehdä monella tavalla. Tervetuloa siis joukkomme, tarvitsemme juuri Sinua! Lisätietoja lähetyssihteeri **@**044 328 4240.

Menneen Ajan Joulumarkkinat 15.-16.12.2018

Seurakuntakeskus avoinna la klo 10-15 ja su klo 11-15, tule nauttimaan herkullista lounasta seurakuntakeskukselle (tuotto lähetykselle)

Kirkon tapuli avoinna la klo 10-16, su klo 11-15. Jouluisessa tapulissa voi nauttia glögiä ja pipareita, järj. seurakunnan nuorisotyö (tuotosta puolet Suomen Mielenterveysseuran koordinoimaan Sekasin -chatin toiminnan tukemiseen ja puolet ympäristöjärjestö WWF:n toimintaan)

Pyhän Laurin kirkko:

la 15.12. klo 12.30 Markkinamessu, Laurin Sisarukset tanssiryhmä

su 16.12. klo 10 Kauneimmat Joululaulut –messu, Piia Korpijaakko, Horst Gripentrog, urut Timo Saario, mukana Laurentius-kuoro, joht. Sakari Ylivuori.

Tervetuloa!