Menneen Ajan Joulumarkkinat kirkonmäellä

Menneen Ajan Joulumarkkinat kirkonmäellä

Seurakunta järjestää markkinaviikonloppuna ohjelmaa Pyhän Laurin kirkossa. Lauantaina Pyhän Laurin kirkossa 9.12. kello 12.30 Markkinamessu.

Meillä on myös myyntikoju ja ruokailua seurakuntakeskuksessa. Tämän teemme lähinnä vapaaehtoisten voimin. Kannatus menee lyhentämättömänä lähetyksen hyväksi. Hyvää voit tehdä monella tavalla. Tervetuloa siis joukkomme, tarvitsemme juuri Sinua!

Lisätietoa ja vapaaehtoiseksi ilmottautuminen: v.s. lähetyssihteeri Marika Viljamaa **@**, p. 044 328 4240

Lämmintä joulutunnelmaa Lohjan Menneen Ajan Joulumarkkinoilla

Tunnelmalliset ja lämminhenkiset Menneen Ajan Joulumarkkinat järjestetään jälleen Lohjan keskiaikaisella kirkonmäellä ja sen ympäristössä lauantaina 9.12. ja sunnuntaina 10.12.2017

Joulumarkkinoilla on mukavaa istahtaa välillä nuotion ääreen lämmittelemään tai nauttia makoisia herkkuja myyntikojuista ja kahviloista, kuunnella Tiernapoikia ja kuorojen laulua tai seppien kilkuttelua ja katsella tonttujen touhuiluja. tarjolla on jälleen korkealaatuisia itse valmistettuja tuotteita, kuten käsitöitä tekstiileistä puutöihin, jouluisia makeita ja suolaisia, perinteisiä ja paikallisia herkkuja, lahjatavaroita, kuusenkoristeita, kransseja, taontatöitä ja paljon muuta mielenkiintoista. Markkinoille tulevat kauppiaat syynätään tarkasti, sillä mukaan ei pääse jos valikoimaan kuuluu heppoista muovikrääsää. Markkinahulinan keskellä voi tavoittaa myös joulun tunnelman ja rauhoittua vähitellen joulun viettoon.

Markkinapäivien ohjelmaa

Menneen ajan joulumarkkinat on lämminhenkinen tapahtuma, jossa voi aistia nuotion lämpöä sekä jouluisten herkkujen tuoksuja ja makuja. Lue lisää