Lohjan Seniorifoorum

Lohjan Seniorifoorum

Saima Harmaja

Seniorifoorum on tarkoitettu ikään katsomatta kaikille, joilla on elämänkokemusta, seurakuntakeskuksen salissa, Sibeliuksenkatu 2. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, kahvilippuja voi lunastaa eteisestä.

Seniorifoorum on lohjalaisten eläkeläisjärjestöjen, Laurentius-lähimmäispalvelun (Apuomena ry) ja Lohjan seurakunnan yhteistyötä.Tapahtuma alkaa klo 12 kahvitarjoilulla. Varsinainen ohjelma alkaa klo 13 ja päättyy klo 14.30. Seniorifoorumissa 27.4. vieraana toimittaja Päivi Istala, aiheena Saima Harmaja, "Olen väkevä kukka."

Lohjan seurakunnassa tapahtuu.

Saima Harmaja Seniorifoorumin teemana

Toimittaja Päivi Istala tulee Seniorifoorumiin 27.4. kertomaan runoilija Saima Harmajan elämästä ja runoudesta. Saima Harmajan syntymästä tuli kuluneeksi joitakin vuosia sitten 100 vuotta. Tämä nuorena menehtynyt runoilija vietti kesänsä Lohjansaaressa, jossa hänen monet runonsa syntyivät. Radiotoimittaja Päivi Istala on ollut perustamassa Saima Harmaja seuraa ja toimii sen puheenjohtajana. Istala on tullut monille suomalaisille tutuksi monista radio-ohjelmistaan vuosikymmenten aikana. Ohjelmista tunnetuin oli Naisten tunti, joka tavoitti suuria kuulijamääriä.

Seniorifoorumin ohjelmassa ovat mukana myös pastori Marja Vainikka, Sydänviikon tervehdyksen tuo Reijo Perkiömäki, musiikkivieraana Los Dementios ja isäntänä Erkki Taivainen. Lohjan Kansalliset eläkeläiset avustavat järjestelyissä ja erinomaiset päiväkahvit tuottaa seurakunnan keittiöväki. Tilaisuus alkaa klo 13, kahvitarjoilu tuntia ennen, vapaa pääsy, kahvilippuja ovelta.