Lohjan seniorifoorum juhlavuoden hengessä

Lohjan seniorifoorum juhlavuoden hengessä

Seniorifoorum kokoontuu Lohjan seurakuntakeskuksessa, Sibeliuksenkatu 2. Kahvitarjoilu alkaa  klo 12 ja ohjelma klo 13-15.

Seniorifoorum on Lohjan seurakunnan ja paikallisten järjestöjen yhteisvoimin toteuttama iltapäivä niille, joilla on elämän kokemusta. Foorumit ovat olleet suosittuja kohtaamispaikkoja. Puhujavieraina on saatu kuulla valtakunnan huippunimiä. Teemat ovat laaja-alaisesti ihmisen hyvinvoinnin ja elämän alueilta.

Torstaina 23.11. Seniorifoorum Lohjan seurakuntakeskus, Sibeliuksenkatu 2:

Suomi 100v -Lohja 100-vuotiaassa Suomessa

vieraanamme historian tuntija Torsti Salonen ja Lohja Brass. Kahvitarjoilu alkaa klo 12, ohjelma klo 13.

Marraskuussa seniorifoorumin itsenäisyyden juhlavuosi saa paikallisen tuulahduksen. Luennoitsijana vierailee lohjalaisille tuttu Torsti Salonen. Salosen tarkka faktatieto, paikallinen tuntemus ja tarinankerronta tempaavat mukaansa. Alustuksessaan, Lohja 100 -vuotiaassa Suomessa, Salonen sijoittaa lohjalaiset Suomen historian aikajanan vaiheisiin.

Musiikin tarjoilee Lohja Brass –orkesteri. Orkesteria johtaa lohjalainen Uolevi Viita. Heidän johdollaan lauletaan yhteislauluja ja nautitaan vaskisoitinten soinnista.

Seniorifoorum jatkuu kevätkaudella 2018

Kevätkauden ensimmäinen seniorifoorum on torstaina 25.1.2018. Vieraana on professori Vappu Taipale. Hänen teemansa on Ryhtyisinkö vanhaksi?