Lohjan seniorifoorum kaikille, joilla on elämänkokemusta

Lohjan seniorifoorum kaikille, joilla on elämänkokemusta

Seniorifoorum kokoontuu Lohjan seurakuntakeskuksessa, Sibeliuksenkatu 2. Kahvitarjoilu alkaa  klo 12 ja ohjelma klo 13-15.

Seniorifoorum on Lohjan seurakunnan ja paikallisten järjestöjen yhteisvoimin toteuttama iltapäivä niille, joilla on elämän kokemusta. Foorumit ovat olleet suosittuja kohtaamispaikkoja. Puhujavieraina on saatu kuulla valtakunnan huippunimiä. Teemat ovat laaja-alaisesti ihmisen hyvinvoinnin ja elämän alueilta.

Torstaina 22.2. klo 13 Seniorifoorum srk-keskus, (Sibeliuksenk. 2, kahvi klo 12 alk.)

Kansallisteatterin kiertuenäyttämön juonnettu lauluesitys Kirkonkylän kahvilassa. Vähän vanhempia lauluja ja kupletteja elämästä Suomessa: lähtemisestä, kaipuusta, rakkaudesta – sekä vakavasti, että huumorilla.

Laulujen tekijöinä mm. Aleksis Kivi, Ilmari Kianto, Lauri Viita, J. Alfred Tanner, Veikko Lavi, Jean Sibelius ja Kaj Chydenius. KESTO n. 60 minuuttia. Laulu Olli Ikonen, haitari ja piano Juha Mäntylä. Vapaa pääsy, kahvilippuja eteisaulasta. Seniorifoorumin järjestävät Lohjan seurakunta ja Apuomena, järjestelyissä avustaa Lohjan Sydän.