Markkinapäivien ohjelmaa

Markkinapäivien ohjelmaa

Menneen ajan joulumarkkinat 9.-10.12.2017 on lämminhenkinen tapahtuma, jossa voi aistia nuotion lämpöä sekä jouluisten herkkujen tuoksuja ja makuja. Tutuiksi tulevat myös menneitten aikojen työtavat ja juhlaruokien valmistus. (kuva: Jaakko Kivistö)

Seurakuntakeskus avoinna la 10-15, su 11.30-15. Tule nauttimaan herkullista lounasta seurakuntakeskukselle!

Lauantaina seurakuntakeskuksessa (Sibeliuksenkatu 2) on  tarjolla vihanneskeittoa, lihakeittoa kahvia ja joulutorttuja. Sunnuntaina nautitaan joulupuuroa, kahvia ja joulutorttuja.

Kirkon tapuli avoinna la 10-16, su 11-15. Jouluisessa tapulissa voi nauttia glögiä ja pipareita seurakunnan nuorisotyön hyväksi.

Lähetystyön koju - seurakuntakeskuksen edustalla sijaitsee lähetystyön koju. Kojussa on myynnissä lämpimiä villasukkia, joulukortteja, inkoonpuuroa, leivonnaisia ja muita ihania jouluisia tuotteita. Kaikki seurakuntakeskuksen ja kojun tuotot menevät Lohjan seurakunnan nimikkolähettien ja –kohteiden tukemiseen.

kirkkokenttä

lauantai 9.12.

9.50  Virkkalan Torvisoittokunta avaa markkinat

10.00 markkinarauhan julistus: Timo Eränkö

10.10 mieskuoro Lohjan Miehet

13.00 Tiernapojat  Teatteri Trala ry

13.30 Larte-kuoro

sunnuntai 10.12.

11.00 markkinarauhan julistus: Timo Eränkö

12.00 Rytmiomenan viihdekuoro

13.00 parhaat kojut palkitaan

13.30 Tiernapojat  Teatteri Trala ry

Lisäksi yllätysohjelmaa markkina-alueella, kirjastolla ja museolla . Hiidenharjun Kilta: jalkapuu, pehmomiekkailua. Makkaranpaistoa ja lämmittelyä nuotioilla.

Lohjan Pyhän Laurin kirkko

lauantai 9.12.

11.00 kirkon esittely

11.30 jouluevankeliumi Lohjan murteella: Timo Eränkö

11.35  joululauluja: Lohjan Kamarikuoro, johtaa Sanna Mansikkamäki

12.30 Markkinamessu, mukana Laurin Sisarukset -tanssiryhmä

14.00 De vackraste julsångerna

18.00 Lohjan Kaupunginorkesterin perinteinen joulukonsertti

sunnuntai 10.12.

Sunnuntaina aloitamme joulumarkkinat jumalanpalveluksella, jonka jälkeen markkinat avataan yleisölle.

10.00 Kauneimmat joululaulut -messu

13.00  jouluista musiikkia, Laurentius – kuoro, joht. Sakari Ylivuori

15.00  Kauneimmat joululaulut erityisesti lapsiperheille, Pirjo Rajalin-Tymura

Lue lisää markkinapäivistä täältä.

Sadoissa markkinakojuissa on tuotteita menneen ajan hengessä nykypäivän ihmisille. Käsitöitä, puuesineitä, keramiikkaa, lahjatavaroita, joulukoristeita, maatilojen tuotteita, jouluherkkuja, leivonnaisia (kuva: Jaakko Kivistö).