Kirkko läsnä kaikkialla Suomi24-keskusteluissa

Kirkko läsnä kaikkialla Suomi24-keskusteluissa

Kirkon tiedotuskeskus 16.12.2013

Kirkko kuulolla-palsta Suomi24:ssa päättyy 1.1.2014, ja kirkon työntekijät siirtyvät keskustelemaan eri palstoille yhteisöprofiilin kautta. Kirkon työntekijät alkavat keskustella kuunteleva_kirkko -profiililla kaikilla Suomi24:n palstoilla. Kirkko kuulolla -palstan viestit säilyvät luettavana, mutta palstalle ei voi enää tehdä uusia avauksia eikä kommentoida vanhoja viestejä 1.1.2014 alkaen.

"Palstan vilkkaan ja värikkään keskustelun perusteella voi todeta, että uskonnollisilla kysymyksillä ja kirkolla on paljon merkitystä. Kirkon työntekijöinä haluamme olla tässä keskustelussa mukana ja parantaa omaa toimintaamme, " kertoo yhteisökoordinaattorin sijainen Maire Kuoppala.

Kirkko kuulolla -palsta on aloitettu syksyllä 2010. Olemassaolonsa aikana palstaan ei ole tehty suuria muutoksia. Verkkopalvelulle kolme vuotta on pitkä ikä. Muutoksella resurssit keskitetään palveluun, jossa voidaan paremmin vastata ihmisten kysymyksiin, huoliin sekä hätään. Yhteisöprofiilin käyttö mahdollistaa paremmin myös muiden kirkon verkkopalveluiden, kuvien ja videoiden linkittämisen Suomi24-käyttäjille. Kirkko kuulolla-palstan kirjoittajat ovat myös toivoneet parempaa mahdollisuutta keskustella kirkon työntekijöiden kanssa. Palstaa koordinoidaan Kirkon tiedotuskeskuksesta, mutta työntekijöitä on mukana ympäri Suomea.

Kirkon yhteisöprofiili