Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Lohjan seurakunnassa on tällä hetkellä haettavana perhetyöntekijän virka sekä alueseurakuntien tiekirkko-oppaiden kesätyöpaikat.

Perhetyöntekijä

Motivoituneeseen, reippaaseen ja kannustavaan varhaiskasvatuksen tiimiimme on haussa vastuulliseen ja itsenäiseen työhön tottunut perhetyön ammattilainen.

Perhetyöntekijän työ on laaja-alaista varhaiskasvatus- ja perhetyötä (kerhotoiminta, verkostoyhteistyö, perhetyön kehittäminen ja toteuttaminen). Työhön kuuluu myös ilta-, viikonloppu – ja leirityötä. Eduksi tehtävässä ovat hyvät tiimitaidot, kehittävä, innostunut ja luova työote sekä valmius toimia laajassa verkostoyhteistyössä perheiden parhaaksi.

Viran pätevyysvaatimuksena on kirkon lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai muu kirkon kasvatuksen tehtävään kelpoisuuden antava tutkinto. Tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 501 (peruspalkka 2203–2534 €/kk työkokemuksesta riippuen). Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Virkaan valitun tulee esittää ennen valinnan vahvistamista työterveyslääkärin antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6:2§:n mukainen rikosrekisteriote.

Virka  alkaa 1.8.2018 lukien. Virassa on 6 kk koeaika.

Haastattelut järjestetään 24.4.2018 klo 14 alkaen.

Lisätietoja antavat johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Riina Nissinen puh. 044 328 4307 ja varhaiskasvatuksen ohjaaja Pia Silfverberg puh. 044 328 4451

Hakemukset lähetetään sähköisesti KirkkoHR -palvelun kautta 18.4.2018 klo 15 mennessä.

Täytä hakemus tästä.

------------------------------------------------------------------------

Haemme tiekirkko-oppaita Karjalohjan, Sammatin sekä Nummi-Pusulan alueille kesäksi 2018

Karjalohjan, Sammatin, Nummen ja Pusulan/Kärkölän kirkot toimivat vuonna 2018 tiekirkkoina. Tiekirkot ovat  avoinna 4.6.-5.8.2018 arkipäivisin klo 11-15. Tiekirkko-oppaat opastavat kirkossa vierailevia suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Avaa hakemus tästä.

Täytetty hakemus palautetaan 29.3.2018 mennessä siihen alueseurakuntaan, jonka kirkon oppaaksi ollaan hakemassa. Työntekijät valitaan huhtikuun loppuun mennessä ja valinnasta ilmoitetaan toukokuun puoliväliin mennessä.

Hautaustoimen kesätyöpaikat 2018

Lohjan seurakunnan hautausmailla työskentelee vuosittain 50-60 kausi- ja kesätyöntekijää. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat 1-6 kk välillä. Lue lisää