Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Lohjan seurakunta hakee juuri nyt palkkasihteeriä vakituiseen työsuhteeseen ja nuorisotyönohjaajaa vakituiseen virkaan sekä kesätyöntekijöitä tiekirkko-oppaiksi.

Lohjan seurakunnassa on haettavana

PALKKASIHTEERIN TOIMI

Palkkasihteeri hoitaa palkka- ja palvelussuhdeasioihin liittyviä tehtäviä. Seurakunnan varsinaisesta palkanlaskennasta vastaa Kirkon palvelukeskus. Palkkasihteeri toimii palkkahallinnon yhteyshenkilönä Kirkon palvelukeskukseen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu mm. henkilöstöhallinnon rekistereiden ylläpitoa sekä muita palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtäviä. Myös taloushallinnon tehtävät ovat jatkossa mahdollisia.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on tradenomin tai merkonomin tutkinto taikka muu soveltuva taloushallinnon koulutus. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta, virka- ja työehtosopimusten tuntemusta sekä kehittymishalua taloushallinnon tehtäviin. Aikaisempi kokemus seurakunnallisesta tai kunnallisesta palkanlaskennasta katsotaan eduksi. Arvostamme joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Työsuhde on vakituinen ja siihen sisältyy 6 kuukauden koeaika. Työ alkaa 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 501 mukainen (peruspalkka 2229,83 €/kk.). Lisäksi maksetaan aikaisempaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta.

Tehtävään valitun on esitettävä seurakunnan työterveyshuollon todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Hakuaika päättyy pe 28.4.2017 klo 15.00.

Hakemukset osoitetaan Lohjan seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimitetaan osoitteeseen Lohjan seurakunta, PL 49, 08101 Lohja. Käyntiosoite on Laurinkatu 40, Lohja. Hakemuksen voi lähettää myös sähköpostitse henkilöstöpäällikölle osoitteeseen **@**. Haastattelut järjestetään ma 8.5.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Katri Lahtiluoma, **@**, puh. 050 597 0958.

Lisätietoja Lohjan seurakunnasta: www.lohjanseurakunta.fi

______________________________________________

Lohjan seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Haemme joukkoomme nuorisotyön ammattilaista. Tehtävät painottuvat rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön. Lisäksi viran hoitoon kuuluu mm. rippikoulu- ja koulutyötä. Lohjan seurakunnan nuorisotyön tiimiin kuuluu yhteensä seitsemän nuorisotyönohjaajaa sekä kasvatuksen alan teologeja.

Hakijoilta edellytetään kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoisuuden antavaa AMK- tutkintoa tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaista nuorisotyönohjaajan tutkintoa. Arvostamme seurakuntaelämän tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen (peruspalkka 2297,26 €/kk). Lisäksi maksetaan aikaisempaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta.

Ennen valinnan vahvistamista virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus terveydentilastaan. Valittavan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Koeaika on 6 kuukautta.

Lohjan seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen on oltava perillä viimeistään perjantaina 26.5.2017 klo 15 mennessä osoitteessa Lohjan seurakunta, PL 49, 08101 Lohja. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse henkilöstöpäällikölle osoitteella **@**. Viestiin tai kuoreen merkintä ”Nuorisotyönohjaajan virka”.

Lisätietoja antaa (25.4.2017 alkaen) johtava nuorisotyönohjaaja Eeva Liesilinna p. 050 336 5655, **@**

Tiekirkko-oppaita etsitään kesäksi 2017

Tiekirkko-oppaat opastavat kirkossa vierailevia suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Tiekirkot ovat tulevana kesänä avoinna 5.6.-6.8.2017 joka päivä klo 11-15. Täytetty hakemus palautetaan 31.3.2017 mennessä Sammatin, Karjalohjan tai Nummen alueseurakuntaan. Lue lisää