Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Lohjan seurakunta hakee juuri nyt nuorisotyönohjaajaa vakituiseen virkaan.

Lohjan seurakunnassa on haettavana

NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRKA

Haemme joukkoomme nuorisotyön ammattilaista. Tehtävät painottuvat rippikoulun jälkeiseen nuorisotyöhön. Lisäksi viran hoitoon kuuluu mm. rippikoulu- ja koulutyötä. Lohjan seurakunnan nuorisotyön tiimiin kuuluu yhteensä seitsemän nuorisotyönohjaajaa sekä kasvatuksen alan teologeja.

Hakijoilta edellytetään kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoisuuden antavaa AMK- tutkintoa tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaista nuorisotyönohjaajan tutkintoa. Arvostamme seurakuntaelämän tuntemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen (peruspalkka 2297,26 €/kk). Lisäksi maksetaan aikaisempaan työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta.

Ennen valinnan vahvistamista virkaan valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä työterveyslääkärin kirjoittama lääkärintodistus terveydentilastaan. Valittavan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Koeaika on 6 kuukautta.

Lohjan seurakunnan kirkkoneuvostolle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen on oltava perillä viimeistään perjantaina 26.5.2017 klo 15 mennessä osoitteessa Lohjan seurakunta, PL 49, 08101 Lohja. Hakemuksen voi toimittaa myös sähköpostitse henkilöstöpäällikölle osoitteella **@**. Viestiin tai kuoreen merkintä ”Nuorisotyönohjaajan virka”.

Lisätietoja antaa (25.4.2017 alkaen) johtava nuorisotyönohjaaja Eeva Liesilinna p. 050 336 5655, **@**

Tiekirkko-oppaita etsitään kesäksi 2017

Tiekirkko-oppaat opastavat kirkossa vierailevia suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Tiekirkot ovat tulevana kesänä avoinna 5.6.-6.8.2017 joka päivä klo 11-15. Täytetty hakemus palautetaan 31.3.2017 mennessä Sammatin, Karjalohjan tai Nummen alueseurakuntaan. Lue lisää