Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Lohjan seurakunnassa on tarjolla sairaalapastorin virka sekä lastenohjaajan määräaikainen sijaisuus.

Lohjan seurakunnassa on haettavana

sairaalapastorin virka

Virka vapautuu 1.10.2018 lukien. Espoon hiippakunnan tuomiokapituli täyttää viran.

Sairaalapastorin tehtävänä on kehittää Lohjan seurakunnan sairaalasielunhoitotyötä ja toimia sovituissa hoivayksiköissä potilaiden, omaisten, läheisten ja henkilökunnan sielunhoitajana osana ihmisten kokonaisvaltaista hoitoa. Tehtäviin kuuluu myös sairaalasielunhoitoon liittyvien kirkollisten toimitusten hoitaminen, hengellisten tilaisuuksien järjestämisestä huolehtiminen sekä henkilökunnan työn tukeminen. Lohjan seurakunnassa on yksi kokoaikainen sairaalapastorin virka. Lisäksi sairaalasielunhoitoon on osallistunut yksi pastori noin 50 %:n työpanoksella.

Sairaalapastorin viran pätevyysvaatimuksena on kelpoisuus vakinaiseen papin virkaan, kirkon sairaalasielunhoidon erikoistumiskoulutus tai sitoutuminen sen hankkimiseen välittömästi viran vastaanottamisen jälkeen. Lisäksi virkaan valittavalta edellytetään henkilökohtaista soveltuvuutta, joka todetaan soveltuvuusarvioinnilla.

Arvostamme  sairaalasieluhoidollista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja sekä kehittämisosaamista.

Virkaan valittavalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito.  Valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.Virkasuhteeseen otettaessa voidaan määrätä KL 6:17: §:n mukainen kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valittavan tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 602 mukaan ja sen tehtäväkohtainen peruspalkka on 3183 euroa/kk. Lopullinen palkkaus määräytyy peruspalkan lisäksi myös virkaan valittavan mahdollisesta vuosisidonnaisesta palkanosasta.

Tehtävään ilmoittaudutaan 20.8.2018 klo 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella KirkkoHR -palvelun kautta osoitteessa sakasti.evl.fi/työpaikat. Ilmoittautumiseen liitetään Liitetiedosto-kohdassa nimikirjaote tai ansioluettelo, mikäli nimikirjaotetta ei ole saatavilla.

Haastattelut toteutetaan maanantaina 3.9.2018.  Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta. Haastattelujen jälkeen osa hakijoista lähetetään soveltuvuusarviointiin.

Tiedusteluihin vastaavat kirkkoherra Juhani Korte, puh. 040 753 5202, **@**. ja notaari Pilvi Keravuori 050 462 8616 (13.8. alkaen).

Täytä hakulomake tästä.

Haemme Lohjan seurakuntaan

lastenohjaajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2018–31.5.2019. Kyseessä on vakinaisen työntekijän sijaisuus.

Työhön kuuluu päiväkerho- ja perhekerhotyötä sekä muita lapsi- ja perhetyön tehtäviä. Viikoittainen työaika on 38 h 45 min.

Edellytämme hakijoilta lapsi- ja perhetyön perustutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta tai soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme innostunutta ja joustavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus-, tiimityö- ja työyhteisötaitoja. Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Ennen työsuhteen alkamista valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rekisteriote.

Palkkaus määräytyy toimen koulutusvaatimuksen (kirkon lapsi- ja perhetyön perustutkinto) täyttävälle KirVESTES:n vaativuusryhmän 402 mukaan (1963-2258 euroa/kk työkokemuksesta riippuen). Työ alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa on 3 kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisesti KirkkoHR -palvelun kautta 17.8.2018 klo 15 mennessä. Haastattelut järjestetään 23.8.2018 klo 14 alkaen. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.

Lisätietoja antavat johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja Riina Nissinen puh. 044 328 4307, riina.nissinen(at) evl.fi ja varhaiskasvatuksen ohjaaja Pia Silfverberg puh. 044 328 445, pia.silfverberg(at)evl.fi.

Hae työpaikkaa tästä.