Henkistä, hengellistä ja taloudellista apua diakoniatoimistoista

Henkistä, hengellistä ja taloudellista apua diakoniatoimistoista

Diakoniatyöntekijältä voi saada
- keskusteluapua erilaisissa elämäntilanteissa kuten surun, kriisin tai sairauden kohdatessa,
- esirukousta ja sielunhoitoa
- talous- ja ruoka-apua.

kuva: Elina Kaarto

Diakoniatyö pyrkii kantamaan vastuuta niistä, joiden henkinen, hengellinen ja taloudellinen hätä ei ole riittävällä tavalla hoidettu. Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa lähimmäisen auttamista. Apua tarjoavat diakoniatyön ammattilaiset yhdessä kaikkien seurakunnan jäsenten kanssa, eri-ikäisten parissa.

Yhteydenoton syitä ovat esimerkiksi elämän kriisit, päihdeongelmat, yksinäisyys, työttömyys, sairaus tai taloudelliset ongelmat. Diakoniatoimistosta voi saada keskusteluapua erilaisissa elämän tilanteissa kuten surun, kriisin tai sairauden kohdatessa, hengellistä tukea esirukouksesta ja sielunhoidosta. Diakoniatyö antaa myös taloudellista apua: elintarvikkeita, pakasteruokaa, ruokalippuja työttömien ja eläkeläisten ruokailuun, tulo- ja menoselvityksen jälkeen osto-osoituksen ruokakauppaan (kuitit mukaan)

Diakoniatyöntekijät työskentelevät eri puolilla Lohjaa ihmisten keskellä. Kun haluat ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, voit katsoa alta lähimmän työntekijäsi yhteystiedot.

Diakoniatyöntekijät ja ajanvaraus

Vertaistukea tai ihan vain mukavaa yhdessäoloa voit kokea diakoniatyön ryhmissä, kerhoissa tai muissa tapahtumissa osallistujana tai vapaaehtoisena. Diakoniatyön kokoavaa toimintaa ovat kerhot, ruokailut, retket ym. tapahtumat.

Tutustu toimintaan ja tule mukaan!

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Lohjan seurakunnan diakoniatoimistot ja ajanvaraus. Palvelumme ovat luottamuksellisia ja kaikkien käytettävissä. Lue lisää